Verkoop

Je huis verkopen

Dat is maatwerk. Juist nu. Maar wat doen wij allemaal voor jou?

Een huis verkopen is veel meer dan alleen een bord in je tuin zetten en je huis aanmelden op Funda. Een huis verkopen vraagt om een heldere strategie. Wij spannen ons met alle kracht in om het beste bod voor jou te bemachtigen.

Ik wil mijn huis verkopen
De Laen

Verkoop

Verkoop

Je huis verkopen is een grote beslissing

Wij begrijpen als geen ander hoe spannend het verkopen van een huis kan zijn.

En wat een grote veranderingen dit met zich mee kan brengen. Daarom zijn wij net zo betrokken als jij bij het hele proces. Van het bepalen van een goede vraagprijs tot de sleuteloverdracht bij de notaris.

De Laen

Zo gaan wij te werk

Je huis verkopen in 7 stappen

De Laen

Stap 01

Een sterke start

Onze aanpak begint met een kennismaking en bezoek aan je woning. We analyseren je huis en bepalen op basis van marktdata en marktkennis een goede vraagprijs.

De Laen

Stap 02

Een écht plan

Met elkaar bepalen we hoe de verkoop aangepakt gaat worden. Welke marketing zetten we in? Welk biedsysteem kiezen we? Wanneer gaan we starten?

De Laen

Stap 03

Picture perfect

Eerst geven wij stylingadvies. Want wij weten als geen ander hoe we je huis het beste kunnen presenteren. Daarna komt de fotograaf en volgt er prachtig beeldmateriaal.

De Laen

Stap 04

Verkopen met kijken

Wij doen de bezichtigingen! Want daar zijn we goed in. We zorgen voor een strakke organisatie en geven potentiële kopers alle tijd, aandacht en informatie die ze nodig hebben.

De Laen

Stap 05

Biedingen

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onderhandelen is voor ons dagelijkse kost. En natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Jij bepaalt met welke koper je in zee wil gaan.

De Laen

Stap 06

Tijd voor een handtekening

Alle afspraken leggen we vast in een koopovereenkomst. Een juridisch document met veel vakjargon, maar wij maken het begrijpelijk voor jou door alles helder uit te leggen.

De Laen

Stap 07

Inspectie en overdacht

De laatste controle in het huis. Zijn alle afspraken nagekomen? Het laatste onderhoud uitgevoerd? Snel naar de notaris voor het leukste moment: de sleuteloverdracht!

Verkoop

Verkoop

Wij zijn een NVM makelaar

Wij staan voor kwaliteit

De Laen Makelaardij is aangesloten bij de grootste branchevereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Wij vormen een netwerk van makelaars die voor een hoge kwaliteit staan. NVM makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Bij het inschakelen van een NVM makelaar is kwaliteit dus gegarandeerd. Onze aansluiting betekent dat je een vakvrouw in huis haalt om jouw belangen te behartigen. De NVM bestaat al ruim 100 jaar en er zijn ruim 4.400 makelaars aangesloten.

De Laen

Ons team

Maak kennis met onze verkoopspecialisten

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! De Laen, sinds 2001 mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

Enorm dankbaar ben ik dat ik 6 jaar geleden in de makelaarswereld ben beland. In 2021 heb ik mijn Assistent-Makelaar opleiding afgerond en sindsdien ben ik actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst. In dit vak zit ik echt op mijn plek! Werken met mensen is voor mij een must. Tevens kan ik mijn creativiteit kwijt in dit vak en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dierbaren, gezelligheid, zingen en sporten. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam, maar heb Pijnacker inmiddels in mijn hart gesloten.

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

Vastgoed is echt een deel van mijn persoonlijkheid. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de verhuur- en het beheer van vastgoed, heb ik per mei 2023 de overstap gewaagd naar de verkoop. Een hele andere tak van sport binnen het vastgoed waar voor mij weer heel veel uitdaging in ligt.

Van oorsprong ben ik een Delftse, maar jaren geleden ben ik voor de liefde naar Pijnacker verhuisd. Met mijn man en kinderen woon ik hier heerlijk en nu kan ik ook nog in dit fijne dorp werken. Naast mijn werk ben ik lekker veel aan het sporten en heb je een vraag over gezonde voeding, dan ben je bij mij ook aan het goede adres!

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.3

Verkoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.3

Aankoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2207

Verkochte woningen

Taxaties

2110

Taxaties

Aangekochte woningen

506

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1427

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"Als oud makelaar-taxateur en collega hebben mijn vrouw en ik de dames van de Laen gekozen om onze woning te verkopen. Al direct kregen wij meer dan genoeg kijkers, waavan enkele zelfs een tweede of derde maal zijn komen kijken. Een ondehandeling volgde op een ... Lees meer"

Verkoper Hofzicht 12

18 augustus 2023

8.8

"Courtage marktconform. Over het algemeen een pro actieve houding. Communicatie tussen personeel onderling kan beter zodat je je verhaal niet dubbel hoeft te vertellen. ... Lees meer"

Verkoper Delftsestraatweg 143

18 augustus 2023

7.5

"We zijn goed geïnformeerd en begeleid in het gehele proces. Er is goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen en heb De Laen ervaren als een fijne sparringpartner. ... Lees meer"

Verkoper Dwarskade 42

30 juli 2023

9.5

"Het contact was altijd prettig; met het hele team. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. En we werden steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de verkoop. We raden deze makelaar zeker aan! ... Lees meer"

Verkoper Hoedenmakerstraat 15

24 juli 2023

9.8

"Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen! Zeer vriendelijk, deskundig en vele waardevolle adviezen gehad. Het resultaat was iets waar we nooit van hadden kunnen dromen! Bedankt Anneke en Nadine! ... Lees meer"

Verkoper Mare 64

08 juli 2023

9.8

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Hofzicht 12 Pijnacker

Als oud makelaar-taxateur en collega hebben mijn vrouw en ik de dames van de Laen gekozen om onze woning te verkopen. Al direct kregen wij meer dan genoeg kijkers, waavan enkele zelfs een tweede of derde maal zijn komen kijken. Een ondehandeling volgde op een uiterst prettige manier, waarbij de koop werd gesloten bij ons thuis. Iedereen was blij en content. Het team van de Laen functioneerde op een prettige en enthousiste wijze, kortom een aanbeveling waard.

Hofzicht 12 Pijnacker
18 augustus 2023

8.8

Beoordeling

Deskundigheid 8

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Delftsestraatweg 143 Delfgauw

Courtage marktconform. Over het algemeen een pro actieve houding. Communicatie tussen personeel onderling kan beter zodat je je verhaal niet dubbel hoeft te vertellen.

Delftsestraatweg 143 Delfgauw
18 augustus 2023

7.5

Beoordeling

Deskundigheid 8

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 7

Service en begeleiding 7

Review

Door bewoner Dwarskade 42 Den Haag

We zijn goed geïnformeerd en begeleid in het gehele proces. Er is goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen en heb De Laen ervaren als een fijne sparringpartner.

Dwarskade 42 Den Haag
30 juli 2023

9.5

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Hoedenmakerstraat 15 Delfgauw

Het contact was altijd prettig; met het hele team. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. En we werden steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de verkoop. We raden deze makelaar zeker aan!

Hoedenmakerstraat 15 Delfgauw
24 juli 2023

9.8

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Mare 64 Pijnacker

Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen! Zeer vriendelijk, deskundig en vele waardevolle adviezen gehad. Het resultaat was iets waar we nooit van hadden kunnen dromen! Bedankt Anneke en Nadine!

Mare 64 Pijnacker
08 juli 2023

9.8

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 9

Contact

Wij helpen je graag met de verkoop

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

  Vertel ons meer over je woning

  Vertel ons meer over jezelf

  Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

  Je nieuwe huis vinden we samen

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  De Laen