Verkoop

Je huis verkopen

Dat is maatwerk. Juist nu. Maar wat doen wij allemaal voor jou?

Een huis verkopen is veel meer dan alleen een bord in je tuin zetten en je huis aanmelden op Funda. Een huis verkopen vraagt om een heldere strategie. Wij spannen ons met alle kracht in om het beste bod voor jou te bemachtigen.

Ik wil mijn huis verkopen
De Laen

Verkoop

Verkoop

Je huis verkopen is een grote beslissing

Wij begrijpen als geen ander hoe spannend het verkopen van een huis kan zijn.

En wat een grote veranderingen dit met zich mee kan brengen. Daarom zijn wij net zo betrokken als jij bij het hele proces. Van het bepalen van een goede vraagprijs tot de sleuteloverdracht bij de notaris.

De Laen

Zo gaan wij te werk

Je huis verkopen in 7 stappen

De Laen

Stap 01

Een sterke start

Onze aanpak begint met een kennismaking en bezoek aan je woning. We analyseren je huis en bepalen op basis van marktdata en marktkennis een goede vraagprijs.

De Laen

Stap 02

Een écht plan

Met elkaar bepalen we hoe de verkoop aangepakt gaat worden. Welke marketing zetten we in? Welk biedsysteem kiezen we? Wanneer gaan we starten?

De Laen

Stap 03

Picture perfect

Eerst geven wij stylingadvies. Want wij weten als geen ander hoe we je huis het beste kunnen presenteren. Daarna komt de fotograaf en volgt er prachtig beeldmateriaal.

De Laen

Stap 04

Verkopen met kijken

Wij doen de bezichtigingen! Want daar zijn we goed in. We zorgen voor een strakke organisatie en geven potentiële kopers alle tijd, aandacht en informatie die ze nodig hebben.

De Laen

Stap 05

Biedingen

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onderhandelen is voor ons dagelijkse kost. En natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Jij bepaalt met welke koper je in zee wil gaan.

De Laen

Stap 06

Tijd voor een handtekening

Alle afspraken leggen we vast in een koopovereenkomst. Een juridisch document met veel vakjargon, maar wij maken het begrijpelijk voor jou door alles helder uit te leggen.

De Laen

Stap 07

Inspectie en overdacht

De laatste controle in het huis. Zijn alle afspraken nagekomen? Het laatste onderhoud uitgevoerd? Snel naar de notaris voor het leukste moment: de sleuteloverdracht!

Verkoop

Verkoop

Wij zijn een NVM makelaar

Wij staan voor kwaliteit

De Laen Makelaardij is aangesloten bij de grootste branchevereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Wij vormen een netwerk van makelaars die voor een hoge kwaliteit staan. NVM makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Bij het inschakelen van een NVM makelaar is kwaliteit dus gegarandeerd. Onze aansluiting betekent dat je een vakvrouw in huis haalt om jouw belangen te behartigen. De NVM bestaat al ruim 100 jaar en er zijn ruim 4.400 makelaars aangesloten.

De Laen

Ons team

Maak kennis met onze verkoopspecialisten

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur / kantoordirecteur

De Laen

Valérie Overwater

Kandidaat makelaar K-RMT

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / founder

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur / kantoordirecteur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al 15 jaar met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen en ben ik op dit moment kantoordirecteur van dit mooie bedrijf.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Valérie Overwater

Kandidaat makelaar K-RMT

Volg Valérie Overwater

In 2018 heb ik de stap gewaagd en ben ik begonnen in de makelaardij. Kort daarna heb ik mijn papieren mogen halen voor Kandidaat Makelaar en heb ik veel werkervaring opgedaan in de omgeving van Amstelveen en de Haarlemmermeer. Met het motto 'je bent nooit uitgeleerd' en mijn nieuwsgierigheid naar alles wat dit mooie vak nog te bieden heeft, wil ik van alles het fijne weten. Daarom ben ik nu bezig met het Meester-Gezeltraject van het NRVT om ook straks mijzelf Register Taxateur te mogen noemen. Daarnaast ligt de nieuwe uitdaging in het ontdekken wat de omgeving van Pijnacker voor moois te bieden heeft. Vanwege de liefde ben ik van Amstelveen naar deze omgeving verhuisd. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door als echt Bourgondiër met een goed gezelschap, goed eten en veel gezelligheid.

 
De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

Vastgoed is echt een deel van mijn persoonlijkheid. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de verhuur- en het beheer van vastgoed, heb ik per mei 2023 de overstap gewaagd naar de verkoop. Een hele andere tak van sport binnen het vastgoed waar voor mij weer heel veel uitdaging in ligt.

Van oorsprong ben ik een Delftse, maar jaren geleden ben ik voor de liefde naar Pijnacker verhuisd. Met mijn man en kinderen woon ik hier heerlijk en nu kan ik ook nog in dit fijne dorp werken. Naast mijn werk ben ik lekker veel aan het sporten en heb je een vraag over gezonde voeding, dan ben je bij mij ook aan het goede adres!

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / founder

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren is mij altijd enorm bevallen. Never a dull moment bij De Laen! Per 2024 is er een nieuwe fase aangebroken waarbij ik in vol vertrouwen de aandelen heb overgedragen aan Constantijn Haslinger.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur NVM vakgroep Wonen actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.3

Verkoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.3

Aankoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2207

Verkochte woningen

Taxaties

2110

Taxaties

Aangekochte woningen

506

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1427

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"De makelaar gaf goed advies en duidelijke voorlichting. Door de goede communicatie liep alles op rolletjes. Het huis was snel verkocht! ... Lees meer"

Verkoper Graspieperlaan 3

02 januari 2024

10

"Fijne makelaar met vriendelijke medewerkers. Ze hebben ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. Ze hielden je goed op de hoogte over het verloop van de bezichtigingen. Ons huis was snel verkocht voor een goede prijs. Daar zijn wij natuurlijk erg blij ... Lees meer"

Verkoper Pauwmolen 12

26 december 2023

9

"De contacten verliepen prima, er werd snel gereageerd op vragen en het verkoopproces was helder. Wel moet je als verkoper zelf heel veel digitaal aanleveren aan documenten en vragenlijsten invullen, maar dat zal bij anderen waarschijnlijk niet anders zijn. Ove... Lees meer"

Verkoper Oostlaan 166

21 februari 2024

8.8

"Een hele fijne betrokken makelaar. Vanaf het begin was het contact goed. Ook het advies bij aankoop was fijn. ... Lees meer"

Verkoper Prinsenhof 36

22 december 2023

10

"Het contact was prima en de verkoop ging geweldig. De bezichtigingen werden steeds gemeld. Waarom 100 letters schrijven?? ... Lees meer"

Verkoper Padmoes 10

12 december 2023

8.3

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Graspieperlaan 3 Den Haag

De makelaar gaf goed advies en duidelijke voorlichting. Door de goede communicatie liep alles op rolletjes. Het huis was snel verkocht!

Graspieperlaan 3 Den Haag
02 januari 2024

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Pauwmolen 12 Delfgauw

Fijne makelaar met vriendelijke medewerkers. Ze hebben ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. Ze hielden je goed op de hoogte over het verloop van de bezichtigingen. Ons huis was snel verkocht voor een goede prijs. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Pauwmolen 12 Delfgauw
26 december 2023

9

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Oostlaan 166 Pijnacker

De contacten verliepen prima, er werd snel gereageerd op vragen en het verkoopproces was helder. Wel moet je als verkoper zelf heel veel digitaal aanleveren aan documenten en vragenlijsten invullen, maar dat zal bij anderen waarschijnlijk niet anders zijn. Overall prima ervaring met dit kantoor.

Oostlaan 166 Pijnacker
21 februari 2024

8.8

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Prinsenhof 36 Pijnacker

Een hele fijne betrokken makelaar. Vanaf het begin was het contact goed. Ook het advies bij aankoop was fijn.

Prinsenhof 36 Pijnacker
22 december 2023

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Padmoes 10 Delfgauw

Het contact was prima en de verkoop ging geweldig. De bezichtigingen werden steeds gemeld. Waarom 100 letters schrijven??

Padmoes 10 Delfgauw
12 december 2023

8.3

Beoordeling

Deskundigheid 8

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 8

Service en begeleiding 8

Contact

Wij helpen je graag met de verkoop

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

  Vertel ons meer over je woning

  Vertel ons meer over jezelf

  Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

  Je nieuwe huis vinden we samen

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  De Laen