Verkoop

Je huis verkopen

Dat is maatwerk. Juist nu. Maar wat doen wij allemaal voor jou?

Een huis verkopen is veel meer dan alleen een bord in je tuin zetten en je huis aanmelden op Funda. Een huis verkopen vraagt om een heldere strategie. Wij spannen ons met alle kracht in om het beste bod voor jou te bemachtigen.

Ik wil mijn huis verkopen
De Laen

Verkoop

Verkoop

Je huis verkopen is een grote beslissing

Wij begrijpen als geen ander hoe spannend het verkopen van een huis kan zijn.

En wat een grote veranderingen dit met zich mee kan brengen. Daarom zijn wij net zo betrokken als jij bij het hele proces. Van het bepalen van een goede vraagprijs tot de sleuteloverdracht bij de notaris.

De Laen

Zo gaan wij te werk

Je huis verkopen in 7 stappen

De Laen

Stap 01

Een sterke start

Onze aanpak begint met een kennismaking en bezoek aan je woning. We analyseren je huis en bepalen op basis van marktdata en marktkennis een goede vraagprijs.

De Laen

Stap 02

Een écht plan

Met elkaar bepalen we hoe de verkoop aangepakt gaat worden. Welke marketing zetten we in? Welk biedsysteem kiezen we? Wanneer gaan we starten?

De Laen

Stap 03

Picture perfect

Eerst geven wij stylingadvies. Want wij weten als geen ander hoe we je huis het beste kunnen presenteren. Daarna komt de fotograaf en volgt er prachtig beeldmateriaal.

De Laen

Stap 04

Verkopen met kijken

Wij doen de bezichtigingen! Want daar zijn we goed in. We zorgen voor een strakke organisatie en geven potentiële kopers alle tijd, aandacht en informatie die ze nodig hebben.

De Laen

Stap 05

Biedingen

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Onderhandelen is voor ons dagelijkse kost. En natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Jij bepaalt met welke koper je in zee wil gaan.

De Laen

Stap 06

Tijd voor een handtekening

Alle afspraken leggen we vast in een koopovereenkomst. Een juridisch document met veel vakjargon, maar wij maken het begrijpelijk voor jou door alles helder uit te leggen.

De Laen

Stap 07

Inspectie en overdacht

De laatste controle in het huis. Zijn alle afspraken nagekomen? Het laatste onderhoud uitgevoerd? Snel naar de notaris voor het leukste moment: de sleuteloverdracht!

Verkoop

Verkoop

Wij zijn een NVM makelaar

Wij staan voor kwaliteit

De Laen Makelaardij is aangesloten bij de grootste branchevereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Wij vormen een netwerk van makelaars die voor een hoge kwaliteit staan. NVM makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Bij het inschakelen van een NVM makelaar is kwaliteit dus gegarandeerd. Onze aansluiting betekent dat je een vakvrouw in huis haalt om jouw belangen te behartigen. De NVM bestaat al ruim 100 jaar en er zijn ruim 4.400 makelaars aangesloten.

De Laen

Ons team

Maak kennis met onze verkoopspecialisten

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! Afgelopen jaar vierden wij met trots het 20 jarig bestaan van De Laen, mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief en mopshond Coco alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

Enorm dankbaar ben ik dat ik 6 jaar geleden in de makelaarswereld ben beland. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn Assistent-Makelaar afgerond en sindsdien ben ik actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst. Dit smaakte naar meer en ik ben inmiddels druk bezig met de opleiding tot Kandidaat-Makelaar. In dit vak zit ik echt op mijn plek! Werken met mensen is voor mij een must. Tevens kan ik mijn creativiteit kwijt in dit vak en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dierbaren, gezelligheid, zingen en sporten. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam en ik heb erg veel zin om Pijnacker te leren kennen!

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

Mijn roots liggen in Rijswijk en Voorburg. Mijn eerste stage was bij een makelaarskantoor en vanaf dat moment wilde ik nooit meer iets anders! De diversiteit, het spontane en het contact met klanten is zo heerlijk in deze baan. Op kantoor is de kans groot dat ik de eerste persoon ben die je aan de telefoon krijgt of ziet.

Ik woon met mijn man en twee dochters alweer heel wat jaren in Nootdorp. Op zaterdag vind je mij langs het hockeyveld bij Hockey Club Pijnacker om mijn dochters aan te moedigen. Verder doe ik (bijna alles) op de fiets en ben ik een kenner van alle fietspaden in de omgeving. En… ja, ik ben een groot fan van Disneyland Parijs!

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.2

Verkoop

Beoordeeld door 124 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.4

Aankoop

Beoordeeld door 16 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2034

Verkochte woningen

Taxaties

1965

Taxaties

Aangekochte woningen

422

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1024

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"Soepel geregeld en mooi resultaat. En dan moet ok nog minimaal 65 tekens typen omdat dit anders niet geplaatst wordt😁👍 ... Lees meer"

Verkoper Bremlaan 25 G2

03 augustus 2022

10

"Een verademing een makelaar die de markt aanvoelt en daar ook naar weet te handelen. Fijne terugkoppeling direct na bezichtigingen en goede strategie daarna. Kortom een aanrader voor koop en of verkoop. Prettige samenwerking met kantoor over aan te leveren doc... Lees meer"

Verkoper Emmapark 177

02 augustus 2022

10

"Hartstikke tevreden met de diensten van De Laen Makelaardij. Persoonlijke aanpak, vlot contact en er werd prettig meegedacht.... Lees meer"

Verkoper Anna van Saksenstraat 40

27 september 2022

8.5

"Het contact was fijn en voelde betrokken, afgestemd en persoonlijk. Een fijn makelaars kantoor je zou bijna vergeten dat je met een makelaar in contact bent ;-)... Lees meer"

Verkoper Julianalaan 5

28 september 2022

8.0

"Voor de 2e keer samen gewerkt met de Laan. 1x aankoop, en 1x verkoop. Beide keren waren zeer naar tevredenheid. Ik raad deze makelaar zeker aan voor Pijnacker en omstreken! Deskundig, vriendelijk, hulpvaardig, denken mee. kortom, een hele fijne ervaring met ee... Lees meer"

Verkoper Oostlaan 170

23 september 2022

10

Bekijk alle referenties

Review

Verkoper Bremlaan 25 G2 Pijnacker

Door bewoner Bremlaan 25 G2

Soepel geregeld en mooi resultaat. En dan moet ok nog minimaal 65 tekens typen omdat dit anders niet geplaatst wordt😁👍

Bremlaan 25 G2
03 augustus 2022

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Verkoper Emmapark 177

Door bewoner Emmapark 177 Pijnacker

Een verademing een makelaar die de markt aanvoelt en daar ook naar weet te handelen. Fijne terugkoppeling direct na bezichtigingen en goede strategie daarna. Kortom een aanrader voor koop en of verkoop. Prettige samenwerking met kantoor over aan te leveren documenten etc.

Emmapark 177 Pijnacker
02 augustus 2022

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Verkoper Anna van Saksenstraat 40 Pijnacker

Door bewoner Anna van Saksenstraat 40 Pijnacker

Hartstikke tevreden met de diensten van De Laen Makelaardij. Persoonlijke aanpak, vlot contact en er werd prettig meegedacht.

Anna van Saksenstraat 40 Pijnacker
27 september 2022

8.5

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 7

Service en begeleiding 10

Review

Verkoper Julianalaan 5 Pijnacker

Door bewoner Julianalaan 5 Pijnacker

Het contact was fijn en voelde betrokken, afgestemd en persoonlijk. Een fijn makelaars kantoor je zou bijna vergeten dat je met een makelaar in contact bent ;-)

Julianalaan 5 Pijnacker
28 september 2022

8.0

Beoordeling

Deskundigheid 8

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 8

Service en begeleiding 8

Review

Verkoper Oostlaan 170 Pijnacker

Door bewoner Oostlaan 170 Pijnacker

Voor de 2e keer samen gewerkt met de Laan. 1x aankoop, en 1x verkoop. Beide keren waren zeer naar tevredenheid. Ik raad deze makelaar zeker aan voor Pijnacker en omstreken! Deskundig, vriendelijk, hulpvaardig, denken mee. kortom, een hele fijne ervaring met een fijn team. Een volgende keer zou ik zeker weer met ze contact opnemen.

Oostlaan 170 Pijnacker
23 september 2022

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Contact

Wij helpen je graag met de verkoop

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

  Vertel ons meer over je woning

  Vertel ons meer over jezelf

  Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

  Je nieuwe huis vinden we samen

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  De Laen