Aankoop

Een huis kopen

Hulp bij de aankoop van je nieuwe huis? Wij zijn jouw aankoopmakelaar!

Wij helpen je met het zoeken en vinden van je nieuwe (t)huis. Een spannend proces waarbij we onze kennis, middelen en contacten inzetten om in een lastige markt toch succesvol te zijn.

Ik wil een aankoopmakelaar
De Laen

Aankoop

Aankoop

De Copaan methodiek

Als je kiest voor De Laen, dan kun je kiezen voor onze Copaan methodiek.

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem wat ons kantoor gebruikt om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn.

Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van jouw prioriteiten, wensen en eisen.

Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan één van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief!

De Laen

Zo gaan wij te werk

Een nieuw huis in 7 stappen

De Laen

Stap 01

Persoonlijke kennismaking

Door elkaar eerst goed te leren kennen, begrijpen wij nóg beter welke woning je zoekt en hoe we je het beste kunnen gaan helpen.

De Laen

Stap 02

Dé zoektocht

Met onze zoeksystemen, een goede insteek van het zoekprofiel en real-time updates is ons doel om op een zo kort mogelijke termijn jouw droomhuis te vinden.

De Laen

Stap 03

Bezichtigen

Spannend, de eerste bezichtiging! Het gevoel moet goed zijn. Als dat zo is, kijken wij of alle beschikbare informatie klopt.

De Laen

Stap 04

Bieden

Na een goede financiële voorbereiding, brengen we een bod uit dat we baseren op marktanalyse, cijfermatige gegevens en ervaring.

De Laen

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Naast de koopovereenkomst, checken wij nog veel meer: privaatrechtelijke aspecten, erfdienstbaarheden, bouwkundige keuringen, stukken van de VvE. Alles om te voorkomen dat een  kat in de zak koopt.

De Laen

Stap 06

Tekenen maar!

Nadat we alle stukken hebben doorgenomen en duidelijk hebben toegelicht, kan de koopovereenkomst getekend worden.

De Laen

Stap 07

Inspectie en overdacht

We controleren of de woning opgeleverd wordt zoals afgesproken. Meestal is dat het geval en kan er aansluitend met een gerust hart een handtekening bij de notaris gezet worden. En daarna: de sleutel!

Ons team

Maak kennis met onze aankoopmakelaars

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Amber Kleijn

Ondersteuning binnendienst

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

Enorm dankbaar ben ik dat ik 6 jaar geleden in de makelaarswereld ben beland. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn Assistent-Makelaar afgerond en sindsdien ben ik actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst. Dit smaakte naar meer en ik ben inmiddels druk bezig met de opleiding tot Kandidaat-Makelaar. In dit vak zit ik echt op mijn plek! Werken met mensen is voor mij een must. Tevens kan ik mijn creativiteit kwijt in dit vak en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dierbaren, gezelligheid, zingen en sporten. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam en ik heb erg veel zin om Pijnacker te leren kennen!

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

Mijn roots liggen in Rijswijk en Voorburg. Mijn eerste stage was bij een makelaarskantoor en vanaf dat moment wilde ik nooit meer iets anders! De diversiteit, het spontane en het contact met klanten is zo heerlijk in deze baan. Op kantoor is de kans groot dat ik de eerste persoon ben die je aan de telefoon krijgt of ziet.

Ik woon met mijn man en twee dochters alweer heel wat jaren in Nootdorp. Op zaterdag vind je mij langs het hockeyveld bij Hockey Club Pijnacker om mijn dochters aan te moedigen. Verder doe ik (bijna alles) op de fiets en ben ik een kenner van alle fietspaden in de omgeving. En… ja, ik ben een groot fan van Disneyland Parijs!

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! Afgelopen jaar vierden wij met trots het 20 jarig bestaan van De Laen, mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief en mopshond Coco alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Amber Kleijn

Ondersteuning binnendienst

Werken in de branche waarvoor je studeert: dat is niet iedereen gegeven. Daarom ben ik onwijs blij met deze bijbaan. Ik studeer Vastgoed & Makelaardij in Rotterdam en werk een aantal uren per week op kantoor om Dorothy en Aëlissa te ondersteunen bij alle administratieve werkzaamheden. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen.

Na mijn hele leven in Nootdorp te hebben gewoond, woon ik nu in Rotterdam samen met vriendinnen. Mijn hobby’s? Met lekker weer een festival bezoeken en genieten van de plaatselijke horeca.

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.2

Verkoop

Beoordeeld door 124 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.4

Aankoop

Beoordeeld door 16 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2034

Verkochte woningen

Taxaties

1965

Taxaties

Aangekochte woningen

422

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1024

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"Anneke is een vakkundige makelaar met veel kennis van de lokale markt en marktsituatie. Ze geeft oprecht advies waarmee je als koper goed geholpen bent. ... Lees meer"

Aankoper Brink van Pinkeltje 8

31 mei 2022

8.5

"Wij vonden het zeer fijn om een aankoopmakelaar te gebruiken, vooral in deze krappe markt. Communicatie, deskundigheid & ondersteuning waren heel goed bij De Laen. Ze hebben ons bij alle stappen van het proces goed geholpen! ... Lees meer"

Aankoper Albert Schweitzerlaan 17

10 juni 2022

10

"Ontzettend fijn geholpen door de dames van De Laen. Ze zijn erg behulpzaam, benaderbaar, eerlijk en hebben kennis van zaken. Het contact verliep heel prettig en informeel. Met hun deskundige hulp hebben wij ons fijne nieuwe woning weten te bemachtigen! ... Lees meer"

Aankoper 's-Gravenweg 1C

04 mei 2022

10

" De afspraak voor de eerste bezichtiging was snel gemaakt, beschikbare informatie werd snel doorgestuurd en voor de vervolg bezichtiging was een van de makelaars beschikbaar. Zij heeft ons goed begeleid tijdens de bezichtiging en bij de vervolgstappen zoals... Lees meer"

Aankoper Patmos 5 Zoetermeer

05 januari 2022

9

" Ik kan niet anders dan voor elk onderdeel een 10 geven. Wij zijn op een perfecte manier geholpen bij de aankoop van ons droomappartement. Zowel de makelaar zelf, als het team op kantoor waren geweldig!! Communicatie, terugkoppeling, aandacht en natuurlijk ... Lees meer"

Aankoper Tormentil 31

21 december 2021

10

Bekijk alle referenties

Review

Brink van Pinkeltje 8 Pijnacker

Door bewoner Brink van Pinkeltje 8 Pijnacker

Anneke is een vakkundige makelaar met veel kennis van de lokale markt en marktsituatie. Ze geeft oprecht advies waarmee je als koper goed geholpen bent.

Brink van Pinkeltje 8 Pijnacker
31 mei 2022

8.5

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 8

Service en begeleiding 9

Review

Albert Schweitzerlaan 17 Pijnacker

Door bewoner Albert Schweitzerlaan 17 Pijnacker

Wij vonden het zeer fijn om een aankoopmakelaar te gebruiken, vooral in deze krappe markt. Communicatie, deskundigheid & ondersteuning waren heel goed bij De Laen. Ze hebben ons bij alle stappen van het proces goed geholpen!

Albert Schweitzerlaan 17 Pijnacker
10 juni 2022

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner 's-Gravenweg 1c Nootdorp

Ontzettend fijn geholpen door de dames van De Laen. Ze zijn erg behulpzaam, benaderbaar, eerlijk en hebben kennis van zaken. Het contact verliep heel prettig en informeel. Met hun deskundige hulp hebben wij ons fijne nieuwe woning weten te bemachtigen!

's-Gravenweg 1c Nootdorp
04 mei 2022

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Patmos 5 Zoetermeer

De afspraak voor de eerste bezichtiging was snel gemaakt, beschikbare informatie werd snel doorgestuurd en voor de vervolg bezichtiging was een van de makelaars beschikbaar. Zij heeft ons goed begeleid tijdens de bezichtiging en bij de vervolgstappen zoals het bepalen van het bod en de voorwaarden. Wij zijn dan ook heel blij dat wij de nieuwe eigenaren van dit huis worden.

Patmos 5 Zoetermeer
05 januari 2022

9

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Tormentil 31 Nootdorp

Ik kan niet anders dan voor elk onderdeel een 10 geven. Wij zijn op een perfecte manier geholpen bij de aankoop van ons droomappartement. Zowel de makelaar zelf, als het team op kantoor waren geweldig!! Communicatie, terugkoppeling, aandacht en natuurlijk de deskundigheid zijn die 10 volkomen waard geweest. Wij raden zaken doen met dit makelaarskantoor van harte aan.

Tormentil 31 Nootdorp
21 december 2021

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Meer weten?

Wij zijn jouw aankoopmakelaar

Laten we snel kennismaken en bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

    Stuur een bericht

    Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

    Je nieuwe huis vinden we samen

    Neem vrijblijvend contact met ons op

    De Laen