Aankoop

Een huis kopen

Hulp bij de aankoop van je nieuwe huis? Wij zijn jouw aankoopmakelaar!

Wij helpen je met het zoeken en vinden van je nieuwe (t)huis. Een spannend proces waarbij we onze kennis, middelen en contacten inzetten om in een lastige markt toch succesvol te zijn.

Ik wil een aankoopmakelaar
De Laen

Aankoop

Aankoop

De Copaan methodiek

Als je kiest voor De Laen, dan kun je kiezen voor onze Copaan methodiek.

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem wat ons kantoor gebruikt om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn.

Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van jouw prioriteiten, wensen en eisen.

Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan één van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief!

De Laen

Zo gaan wij te werk

Een nieuw huis in 7 stappen

De Laen

Stap 01

Persoonlijke kennismaking

Door elkaar eerst goed te leren kennen, begrijpen wij nóg beter welke woning je zoekt en hoe we je het beste kunnen gaan helpen.

De Laen

Stap 02

Dé zoektocht

Met onze zoeksystemen, een goede insteek van het zoekprofiel en real-time updates is ons doel om op een zo kort mogelijke termijn jouw droomhuis te vinden.

De Laen

Stap 03

Bezichtigen

Spannend, de eerste bezichtiging! Het gevoel moet goed zijn. Als dat zo is, kijken wij of alle beschikbare informatie klopt.

De Laen

Stap 04

Bieden

Na een goede financiële voorbereiding, brengen we een bod uit dat we baseren op marktanalyse, cijfermatige gegevens en ervaring.

De Laen

Stap 05

Check, check, dubbelcheck

Naast de koopovereenkomst, checken wij nog veel meer: privaatrechtelijke aspecten, erfdienstbaarheden, bouwkundige keuringen, stukken van de VvE. Alles om te voorkomen dat een  kat in de zak koopt.

De Laen

Stap 06

Tekenen maar!

Nadat we alle stukken hebben doorgenomen en duidelijk hebben toegelicht, kan de koopovereenkomst getekend worden.

De Laen

Stap 07

Inspectie en overdacht

We controleren of de woning opgeleverd wordt zoals afgesproken. Meestal is dat het geval en kan er aansluitend met een gerust hart een handtekening bij de notaris gezet worden. En daarna: de sleutel!

Ons team

Maak kennis met onze aankoopmakelaars

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Amber Kleijn

Ondersteuning binnendienst

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

De Laen

Lynn Kouwenhoven

K-RMT (Kandidaat Makelaar Wonen)

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! Afgelopen jaar vierden wij met trots het 20 jarig bestaan van De Laen, mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief en mopshond Coco alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Amber Kleijn

Ondersteuning binnendienst

Werken in de branche waarvoor je studeert: dat is niet iedereen gegeven. Daarom ben ik onwijs blij met deze bijbaan. Ik studeer Vastgoed & Makelaardij in Rotterdam en werk een aantal uren per week op kantoor om Dorothy en Aëlissa te ondersteunen bij alle administratieve werkzaamheden. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen.

Na mijn hele leven in Nootdorp te hebben gewoond, woon ik nu in Rotterdam samen met vriendinnen. Mijn hobby’s? Met lekker weer een festival bezoeken en genieten van de plaatselijke horeca.

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

Mijn roots liggen in Rijswijk en Voorburg. Mijn eerste stage was bij een makelaarskantoor en vanaf dat moment wilde ik nooit meer iets anders! De diversiteit, het spontane en het contact met klanten is zo heerlijk in deze baan. Op kantoor is de kans groot dat ik de eerste persoon ben die je aan de telefoon krijgt of ziet.

Ik woon met mijn man en twee dochters alweer heel wat jaren in Nootdorp. Op zaterdag vind je mij langs het hockeyveld bij Hockey Club Pijnacker om mijn dochters aan te moedigen. Verder doe ik (bijna alles) op de fiets en ben ik een kenner van alle fietspaden in de omgeving. En… ja, ik ben een groot fan van Disneyland Parijs!

De Laen

Lynn Kouwenhoven

K-RMT (Kandidaat Makelaar Wonen)

Volg Lynn Kouwenhoven

Na mijn HAVO te hebben afgerond ben ik gestart met de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages gelopen, waaronder ook in London. Een hele gave tijd die ik niet had willen missen! Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij heb ik een heerlijke tijd gehad in Oostenrijk als ski-lerares. Inmiddels ben ik bezig met een master vervolgstudie en ook met veel plezier aan het werk bij De Laen.

Ik voel mij echt op mijn plek in de makelaardij en ik vind het iedere keer weer speciaal om onderdeel te zijn van één van de grootste gebeurtenissen in iemands leven: het verkopen of aankopen van een huis. Ik ben geboren en getogen in Pijnacker en ken deze gemeente op mijn duimpje. Buiten kantooruren ben ik ook een bezig bijtje: ik tennis graag en zodra het weer kan wil ik weer lekker op wintersport!

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.2

Verkoop

Beoordeeld door 124 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.4

Aankoop

Beoordeeld door 16 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2034

Verkochte woningen

Taxaties

1965

Taxaties

Aangekochte woningen

422

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1024

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

" De afspraak voor de eerste bezichtiging was snel gemaakt, beschikbare informatie werd snel doorgestuurd en voor de vervolg bezichtiging was een van de makelaars beschikbaar. Zij heeft ons goed begeleid tijdens de bezichtiging en bij de vervolgstappen zoals... Lees meer"

Aankoper Patmos 5 Zoetermeer

05 januari 2022

9

" Ellen waren we tegengekomen op een hele fijne en prettige bezichtiging. Wij waren en zijn dan ook heel blij dat Ellen ons verder heeft geholpen naar het vinden van een woning. Ze is eerlijk, toegankelijk, betrouwbaar en heeft veel kennis over de woningmark... Lees meer"

Aankoper Veldkerserf 26

22 december 2021

9.3

" Ik kan niet anders dan voor elk onderdeel een 10 geven. Wij zijn op een perfecte manier geholpen bij de aankoop van ons droomappartement. Zowel de makelaar zelf, als het team op kantoor waren geweldig!! Communicatie, terugkoppeling, aandacht en natuurlijk ... Lees meer"

Aankoper Tormentil 31

21 december 2021

10

" Ellen van De Laen Makelaardij is een deskundige, bevlogen en toegankelijke makelaar. Altijd eerlijk in haar advies, ook als je dat niet wil horen. In deze moeilijke tijden is het ons toch gelukt om een mooie woning aan te kopen. Ik kan Ellen en haar colleg... Lees meer"

Aankoper Bergmolen 18

26 augustus 2021

9.5

" Zonder Anneke was het ons nooit gelukt om deze woning te bemachtigen. Ze heeft ons van start tot finish op een persoonlijke manier geholpen. Denk hierbij aan (1) ons attenderen op de woning, (2) tóch nog een bezichtiging regelen ondanks de grote animo, (3)... Lees meer"

Aankoper Magnoliahof 14

18 mei 2021

9

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Patmos 5 Zoetermeer

De afspraak voor de eerste bezichtiging was snel gemaakt, beschikbare informatie werd snel doorgestuurd en voor de vervolg bezichtiging was een van de makelaars beschikbaar. Zij heeft ons goed begeleid tijdens de bezichtiging en bij de vervolgstappen zoals het bepalen van het bod en de voorwaarden. Wij zijn dan ook heel blij dat wij de nieuwe eigenaren van dit huis worden.

Patmos 5 Zoetermeer
05 januari 2022

9

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Veldkerserf 26 Pijnacker

Ellen waren we tegengekomen op een hele fijne en prettige bezichtiging. Wij waren en zijn dan ook heel blij dat Ellen ons verder heeft geholpen naar het vinden van een woning. Ze is eerlijk, toegankelijk, betrouwbaar en heeft veel kennis over de woningmarkt in Pijnacker. Ook bij de daadwerkelijke aankoop hebben we veel gehad aan Ellen en haar collega's bij de Laen Makelaardij. Wij raden hen dan ook zeker aan!

Veldkerserf 26 Pijnacker
22 december 2021

9.3

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Tormentil 31 Nootdorp

Ik kan niet anders dan voor elk onderdeel een 10 geven. Wij zijn op een perfecte manier geholpen bij de aankoop van ons droomappartement. Zowel de makelaar zelf, als het team op kantoor waren geweldig!! Communicatie, terugkoppeling, aandacht en natuurlijk de deskundigheid zijn die 10 volkomen waard geweest. Wij raden zaken doen met dit makelaarskantoor van harte aan.

Tormentil 31 Nootdorp
21 december 2021

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Bergmolen 18 Maassluis

Ellen van De Laen Makelaardij is een deskundige, bevlogen en toegankelijke makelaar. Altijd eerlijk in haar advies, ook als je dat niet wil horen. In deze moeilijke tijden is het ons toch gelukt om een mooie woning aan te kopen. Ik kan Ellen en haar collega's van harte aanbevelen!

Bergmolen 18 Maassluis
26 augustus 2021

9.5

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Magnoliahof 14 Bleiswijk

Zonder Anneke was het ons nooit gelukt om deze woning te bemachtigen. Ze heeft ons van start tot finish op een persoonlijke manier geholpen. Denk hierbij aan (1) ons attenderen op de woning, (2) tóch nog een bezichtiging regelen ondanks de grote animo, (3) kritisch meekeken tijdens de bezichtigingen en de juiste vragen stellen aan de verkoopmakelaar, (4) goed geholpen bij het biedingsproces, (5) relevante achtergrond informatie achterhaald, kortom te veel om op te noemen! Dit alles hebben wij als zeer waardevol en prettig ervaren, verder was er vanaf de start een klik. Wij kunnen Anneke van harte aanbevelen!

Magnoliahof 14 Bleiswijk
18 mei 2021

9

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 8

Meer weten?

Wij zijn jouw aankoopmakelaar

Laten we snel kennismaken en bespreken wat we voor je kunnen betekenen.

    Stuur een bericht

    Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

    Je nieuwe huis vinden we samen

    Neem vrijblijvend contact met ons op

    De Laen