De Laen Makelaardij

Zo veel meer...

Hét makelaarskantoor van Pijnacker waar we werken volgens het motto: ‘mensen helpen zoals je zelf geholpen wilt worden’.

Al vele jaren worden wij door onze klanten in de arm genomen om hen te begeleiden bij een van de grootste gebeurtenissen van hun leven. Wij zijn een bevlogen en actieve partner voor verkoop, aankoop en taxaties.

De Laen

De Laen Makelaardij

De Laen Makelaardij

De Laen De Laen De Laen De Laen De Laen De Laen
image-text-bg

Zo veel meer

Wij zijn je makelaar

De verkoop, aankoop of taxatie van een huis doet er toe.

Wat maakt ons een goede makelaar? Het antwoord op die vraag laten wij het liefst over aan onze klanten, ofwel ambassadeurs. Veel gehoorde complimenten zijn: betrokken, veel kennis en kunde, goed teamwork, flexibiliteit en een eerlijke mening. Voorop staat in ieder geval altijd: het beste resultaat voor jou!

quote
quote

Oost west thuis best

Ik word altijd gelukkig van alle blije reacties wanneer een transactie geslaagd is. Maar eigenlijk is het het allerleukst om te horen dat mensen jaren later nog steeds tegen je zeggen dat ze zo ontzettend blij zijn met het huis waar ze nu wonen.

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

De Laen Makelaardij

De Laen Makelaardij

Onze diensten

Alles onder één dak

Verkoop

Je huis verkopen is maatwerk en vraagt om een heldere strategie. Wij spannen ons met alle kracht in om jou zo goed mogelijk bij te staan en het beste bod voor jou te bemachtigen.

Aankoop

Wij zijn jouw aankoopmakelaar en helpen je met het zoeken en vinden van je nieuwe (t)huis. Een spannend proces waarbij we al onze middelen inzetten om succesvol te zijn.

Taxatie

Taxatie nodig voor je hypotheek? Of heb je te maken met een overlijden of een scheiding? Onze 2 taxateurs stellen een betrouwbaar en gevalideerd rapport op conform alle regels.

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.2

Verkoop

Beoordeeld door 124 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.4

Aankoop

Beoordeeld door 16 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2034

Verkochte woningen

Taxaties

1965

Taxaties

Aangekochte woningen

422

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1024

Ontvangen bonbons

Referenties

“De klant is koning!”

"Het contact met Nadine, maar ook met de dames op kantoor, verliep heel prettig. Van het eerste gesprek tot de verkoop, alles is goed verlopen.... Lees meer"

Verkoper Judith Leysterlaan 4

06 april 2022

8.8

"Het De Laen team heeft ons volledig ontzorgd en uitstekend begeleid. We hopen en verwachten dat de nieuwe bewoners hun draai weten te vinden in hun nieuwe woning en wijk.... Lees meer"

Verkoper Koninginnehof 19

03 maart 2022

9.0

" Het gehele traject was een zeer fijne ervaring. Zeer professioneel. Wij bevelen deze makelaar ten zeerste aan.... Lees meer"

Verkoper Goudenregensingel 9

19 november 2021

9

"De professionele, persoonlijke en integere manier van werken sprak ons direct aan. Voorafgaande aan de verkoop van ons huis een uitstekende ‘intake’ gehad waarin wij duidelijk aangegeven hebben wat onze wensen waren en de Laen aangaf wat wij van de uitvoering ... Lees meer"

Verkoper Julianalaan 14

26 november 2021

9.3

"Prima inschatting van de markt. Persoonlijke benadering rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van de ons, de klant. Daarbij snel reagerend en korte lijnen.... Lees meer"

Verkoper Louise de Colignystraat 33

15 december 2021

10

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Judith Leysterlaan 4

Het contact met Nadine, maar ook met de dames op kantoor, verliep heel prettig. Van het eerste gesprek tot de verkoop, alles is goed verlopen.

Judith Leysterlaan 4
06 april 2022

8.8

Beoordeling

Deskundigheid 9.0

Prijs / kwaliteit 9.0

Lokale marktkennis 9.0

Service en begeleiding 9.0

Review

Door bewoner Koninginnehof 19 Pijnacker

Het De Laen team heeft ons volledig ontzorgd en uitstekend begeleid. We hopen en verwachten dat de nieuwe bewoners hun draai weten te vinden in hun nieuwe woning en wijk.

Koninginnehof 19 Pijnacker
03 maart 2022

9.0

Beoordeling

Deskundigheid 9.0

Prijs / kwaliteit 9.0

Lokale marktkennis 9.0

Service en begeleiding 9.0

Review

Door bewoner Goudenregensingel 9

Het gehele traject was een zeer fijne ervaring. Zeer professioneel. Wij bevelen deze makelaar ten zeerste aan.

Goudenregensingel 9
19 november 2021

9

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Julianalaan 14 Pijnacker

De professionele, persoonlijke en integere manier van werken sprak ons direct aan. Voorafgaande aan de verkoop van ons huis een uitstekende ‘intake’ gehad waarin wij duidelijk aangegeven hebben wat onze wensen waren en de Laen aangaf wat wij van de uitvoering door hen verwachten konden. Tijdens het gehele verkooptraject werd er correct, vriendelijk en op duidelijk wijze uitvoering gegeven aan de gemaakte afspraken. Ook staat de Laen open voor aanvullende suggesties van onze zijde.

Julianalaan 14 Pijnacker
26 november 2021

9.3

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Louise de Colignystraat 33 Pijnacker

Prima inschatting van de markt. Persoonlijke benadering rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van de ons, de klant. Daarbij snel reagerend en korte lijnen.

Louise de Colignystraat 33 Pijnacker
15 december 2021

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Ons team

Onze specialisten

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Amber Kleijn

Ondersteuning binnendienst

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

Enorm dankbaar ben ik dat ik 6 jaar geleden in de makelaarswereld ben beland. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn Assistent-Makelaar afgerond en sindsdien ben ik actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst. Dit smaakte naar meer en ik ben inmiddels druk bezig met de opleiding tot Kandidaat-Makelaar. In dit vak zit ik echt op mijn plek! Werken met mensen is voor mij een must. Tevens kan ik mijn creativiteit kwijt in dit vak en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dierbaren, gezelligheid, zingen en sporten. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam en ik heb erg veel zin om Pijnacker te leren kennen!
De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! Afgelopen jaar vierden wij met trots het 20 jarig bestaan van De Laen, mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief en mopshond Coco alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Amber Kleijn

Ondersteuning binnendienst

Werken in de branche waarvoor je studeert: dat is niet iedereen gegeven. Daarom ben ik onwijs blij met deze bijbaan. Ik studeer Vastgoed & Makelaardij in Rotterdam en werk een aantal uren per week op kantoor om Dorothy en Aëlissa te ondersteunen bij alle administratieve werkzaamheden. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen.

Na mijn hele leven in Nootdorp te hebben gewoond, woon ik nu in Rotterdam samen met vriendinnen. Mijn hobby’s? Met lekker weer een festival bezoeken en genieten van de plaatselijke horeca.

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

Mijn roots liggen in Rijswijk en Voorburg. Mijn eerste stage was bij een makelaarskantoor en vanaf dat moment wilde ik nooit meer iets anders! De diversiteit, het spontane en het contact met klanten is zo heerlijk in deze baan. Op kantoor is de kans groot dat ik de eerste persoon ben die je aan de telefoon krijgt of ziet.

Ik woon met mijn man en twee dochters alweer heel wat jaren in Nootdorp. Op zaterdag vind je mij langs het hockeyveld bij Hockey Club Pijnacker om mijn dochters aan te moedigen. Verder doe ik (bijna alles) op de fiets en ben ik een kenner van alle fietspaden in de omgeving. En… ja, ik ben een groot fan van Disneyland Parijs!

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

Je nieuwe huis vinden we samen

Neem vrijblijvend contact met ons op

De Laen