Taxatie

Je huis taxeren

Waarom heb jij een taxatie nodig?

Je kunt een waardebepaling nodig hebben voor de aankoop van een nieuwe woning, het oversluiten van de hypotheek, bij een overlijden of bij een scheiding. Onze 2 taxateurs stellen een betrouwbaar rapport op conform alle regels.

Ik wil een taxatie
De Laen

Taxatie

Taxatie

NWWI gevalideerd taxatierapport

De meeste taxaties moeten gevalideerd zijn om door een bank of verzekeraar gebruikt te kunnen worden.

Wij taxeren via het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Onze taxateurs zijn daarnaast ingeschreven bij stichting Vastgoedcert en het NRVT en voldoen aan alle eisen.

De Laen

Zo gaan wij te werk

Je huis taxeren in 4 stappen

De Laen

Stap 01

Foto’s maken

Voor de taxatie zijn wij verplicht de woning van binnen en van buiten te inspecteren. In het rapport worden van diverse onderdelen uit de woning foto’s toegevoegd.

De Laen

Stap 02

Inmeten woonoppervlakte

We zullen de woning van boven naar beneden opmeten met onze digitale afstandmeter, om hiermee het juiste woonoppervlak te bepalen.

De Laen

Stap 03

Bouwkundige inspectie

Om te bepalen in welke conditie jouw woning zich bevindt, checken wij de woning van dak tot kruipruimte.

De Laen

Stap 04

Uitwerking van het rapport

Op kantoor werken wij het taxatierapport uit, inclusief het analyseren van alle data en modelmatige berekeningen. Nadat het rapport gereed is, wordt deze door het NWWI gecontroleerd en gevalideerd. Daarna kan het rapport naar de klant.

Ons team

Maak kennis met onze taxateurs

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! De Laen, sinds 2001 mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

Enorm dankbaar ben ik dat ik 6 jaar geleden in de makelaarswereld ben beland. In 2021 heb ik mijn Assistent-Makelaar opleiding afgerond en sindsdien ben ik actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst. In dit vak zit ik echt op mijn plek! Werken met mensen is voor mij een must. Tevens kan ik mijn creativiteit kwijt in dit vak en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dierbaren, gezelligheid, zingen en sporten. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam, maar heb Pijnacker inmiddels in mijn hart gesloten.

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

Vastgoed is echt een deel van mijn persoonlijkheid. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de verhuur- en het beheer van vastgoed, heb ik per mei 2023 de overstap gewaagd naar de verkoop. Een hele andere tak van sport binnen het vastgoed waar voor mij weer heel veel uitdaging in ligt.

Van oorsprong ben ik een Delftse, maar jaren geleden ben ik voor de liefde naar Pijnacker verhuisd. Met mijn man en kinderen woon ik hier heerlijk en nu kan ik ook nog in dit fijne dorp werken. Naast mijn werk ben ik lekker veel aan het sporten en heb je een vraag over gezonde voeding, dan ben je bij mij ook aan het goede adres!

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.3

Verkoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.3

Aankoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2207

Verkochte woningen

Taxaties

2110

Taxaties

Aangekochte woningen

506

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1427

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"Nadine is iemand van wie je zelf een huis wilt kopen. Deskundig en realistisch: geen verkooppraatjes, geen loze beloften. Gedurende het proces heeft De Laen me goed meegenomen én begeleid. Een extra bezoek, telefoontje of overleg was nooit een probleem. ... Lees meer"

Verkoper Dorpsstraat 40L

18 augustus 2023

9.2

"Vriendelijke mensen veel verstand van zaken in de woningmarkt en snel me huis verkocht voor een leuke prijs. Helemaal blij mee. ... Lees meer"

Verkoper Nobellaan 29

22 augustus 2023

8.0

"Als oud makelaar-taxateur en collega hebben mijn vrouw en ik de dames van de Laen gekozen om onze woning te verkopen. Al direct kregen wij meer dan genoeg kijkers, waavan enkele zelfs een tweede of derde maal zijn komen kijken. Een ondehandeling volgde op een ... Lees meer"

Verkoper Hofzicht 12

18 augustus 2023

8.8

"We zijn goed geïnformeerd en begeleid in het gehele proces. Er is goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen en heb De Laen ervaren als een fijne sparringpartner. ... Lees meer"

Verkoper Dwarskade 42

30 juli 2023

9.5

"Het contact was altijd prettig; met het hele team. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. En we werden steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de verkoop. We raden deze makelaar zeker aan! ... Lees meer"

Verkoper Hoedenmakerstraat 15

24 juli 2023

9.8

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Dorpsstraat 40L Nootdorp

Nadine is iemand van wie je zelf een huis wilt kopen. Deskundig en realistisch: geen verkooppraatjes, geen loze beloften. Gedurende het proces heeft De Laen me goed meegenomen én begeleid. Een extra bezoek, telefoontje of overleg was nooit een probleem.

Dorpsstraat 40L Nootdorp
18 augustus 2023

9.2

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Nobellaan 29 Pijnacker

Vriendelijke mensen veel verstand van zaken in de woningmarkt en snel me huis verkocht voor een leuke prijs. Helemaal blij mee.

Nobellaan 29 Pijnacker
22 augustus 2023

8.0

Beoordeling

Deskundigheid 8

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 8

Service en begeleiding 8

Review

Door bewoner Hofzicht 12 Pijnacker

Als oud makelaar-taxateur en collega hebben mijn vrouw en ik de dames van de Laen gekozen om onze woning te verkopen. Al direct kregen wij meer dan genoeg kijkers, waavan enkele zelfs een tweede of derde maal zijn komen kijken. Een ondehandeling volgde op een uiterst prettige manier, waarbij de koop werd gesloten bij ons thuis. Iedereen was blij en content. Het team van de Laen functioneerde op een prettige en enthousiste wijze, kortom een aanbeveling waard.

Hofzicht 12 Pijnacker
18 augustus 2023

8.8

Beoordeling

Deskundigheid 8

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Dwarskade 42 Den Haag

We zijn goed geïnformeerd en begeleid in het gehele proces. Er is goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen en heb De Laen ervaren als een fijne sparringpartner.

Dwarskade 42 Den Haag
30 juli 2023

9.5

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Hoedenmakerstraat 15 Delfgauw

Het contact was altijd prettig; met het hele team. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. En we werden steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de verkoop. We raden deze makelaar zeker aan!

Hoedenmakerstraat 15 Delfgauw
24 juli 2023

9.8

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Contact

Mogen wij jouw huis taxeren?

Liever eerst persoonlijk contact? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

    Stuur een bericht

    Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

    Je nieuwe huis vinden we samen

    Neem vrijblijvend contact met ons op

    De Laen