Taxatie

Je huis taxeren

Waarom heb jij een taxatie nodig?

Je kunt een waardebepaling nodig hebben voor de aankoop van een nieuwe woning, het oversluiten van de hypotheek, bij een overlijden of bij een scheiding. Onze 2 taxateurs stellen een betrouwbaar rapport op conform alle regels.

Ik wil een taxatie
De Laen

Taxatie

Taxatie

NWWI gevalideerd taxatierapport

De meeste taxaties moeten gevalideerd zijn om door een bank of verzekeraar gebruikt te kunnen worden.

Wij taxeren via het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Onze taxateurs zijn daarnaast ingeschreven bij stichting Vastgoedcert en het NRVT en voldoen aan alle eisen.

De Laen

Zo gaan wij te werk

Je huis taxeren in 4 stappen

De Laen

Stap 01

Foto’s maken

Voor de taxatie zijn wij verplicht de woning van binnen en van buiten te inspecteren. In het rapport worden van diverse onderdelen uit de woning foto’s toegevoegd.

De Laen

Stap 02

Inmeten woonoppervlakte

We zullen de woning van boven naar beneden opmeten met onze digitale afstandmeter, om hiermee het juiste woonoppervlak te bepalen.

De Laen

Stap 03

Bouwkundige inspectie

Om te bepalen in welke conditie jouw woning zich bevindt, checken wij de woning van dak tot kruipruimte.

De Laen

Stap 04

Uitwerking van het rapport

Op kantoor werken wij het taxatierapport uit, inclusief het analyseren van alle data en modelmatige berekeningen. Nadat het rapport gereed is, wordt deze door het NWWI gecontroleerd en gevalideerd. Daarna kan het rapport naar de klant.

Ons team

Maak kennis met onze taxateurs

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / eigenaar

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren bevalt mij uitstekend. Never a dull moment! Afgelopen jaar vierden wij met trots het 20 jarig bestaan van De Laen, mijn 'geesteskind'.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief en mopshond Coco alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur van NVM Haaglanden actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al veel jaren met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Shannon Veenstra

A-RMT (Assistent Makelaar Wonen)

Enorm dankbaar ben ik dat ik 6 jaar geleden in de makelaarswereld ben beland. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn Assistent-Makelaar afgerond en sindsdien ben ik actief geweest in zowel de binnen- als buitendienst. Dit smaakte naar meer en ik ben inmiddels druk bezig met de opleiding tot Kandidaat-Makelaar. In dit vak zit ik echt op mijn plek! Werken met mensen is voor mij een must. Tevens kan ik mijn creativiteit kwijt in dit vak en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan dierbaren, gezelligheid, zingen en sporten. Ik ben geboren en getogen in Leidschendam en ik heb erg veel zin om Pijnacker te leren kennen!

De Laen

Dorothy San Giorgi

Binnendienst

Mijn roots liggen in Rijswijk en Voorburg. Mijn eerste stage was bij een makelaarskantoor en vanaf dat moment wilde ik nooit meer iets anders! De diversiteit, het spontane en het contact met klanten is zo heerlijk in deze baan. Op kantoor is de kans groot dat ik de eerste persoon ben die je aan de telefoon krijgt of ziet.

Ik woon met mijn man en twee dochters alweer heel wat jaren in Nootdorp. Op zaterdag vind je mij langs het hockeyveld bij Hockey Club Pijnacker om mijn dochters aan te moedigen. Verder doe ik (bijna alles) op de fiets en ben ik een kenner van alle fietspaden in de omgeving. En… ja, ik ben een groot fan van Disneyland Parijs!

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.2

Verkoop

Beoordeeld door 124 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.4

Aankoop

Beoordeeld door 16 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2034

Verkochte woningen

Taxaties

1965

Taxaties

Aangekochte woningen

422

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1024

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"Het contact met de makelaar was uitstekend. Je kon altijd bellen en dan werd je geruststellend verder geholpen. Verder biedt de makelaar je huis op verschillende media aan en je kan het zelf met jouw bevindingen van jouw huis en buurt aanvullen. Ook heeft de m... Lees meer"

Dr. Alphons Diepenbrockstraat 3

16 januari 2023

10

"Zeer fijn contact. Eerlijke, duideljke en vlotte communicatie. Er worden geen onredelijke verwachtingen geschept, waardoor het resultaat zeer positief uitpakte. We hebben hierdoor een zorgeloze verkoop van ons huis ervaren. ... Lees meer"

Verkoper Schoutenlaan 53

18 januari 2023

10

"Hele goede makelaar echt een aanrader. Regelt werkelijk alles je hoeft maar te vragen en ze gaan het regelen voor je. ... Lees meer"

Verkoper Theodora Versteeghstraat 7

03 januari 2023

10

"Is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de (lokale) woonmarkt. Zeer prettig en persoonlijk contact met goede aanbevelingen. ... Lees meer"

Verkoper Bergse Maas 6

15 december 2022

10

"Wij hadden veel goede verhalen gehoord over de dames van De Laen en die zijn bevestigd door onze ervaringen. Vanaf het eerste contactmoment tot de verkoop van onze woning was de begeleiding, service en deskundigheid uitstekend te noemen. Ons huis is vlot verko... Lees meer"

Verkoper Judith Leysterlaan 30

12 december 2022

9.0

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Dr. Alphons Diepenbrockstraat 3 Nootdorp

Het contact met de makelaar was uitstekend. Je kon altijd bellen en dan werd je geruststellend verder geholpen. Verder biedt de makelaar je huis op verschillende media aan en je kan het zelf met jouw bevindingen van jouw huis en buurt aanvullen. Ook heeft de makelaar, naast de landelijke openhuis dagen, ongeveer 1x per maand eigen open huis uren. Dit was voor ons huis niet nodig. Het was al voor die tijd onder bod! Super. Wij bevelen zeker deze makelaar aan. [caption id="attachment_12635" align="alignnone" width="1920"] HOOFDFOTO[/caption]

Dr. Alphons Diepenbrockstraat 3 Nootdorp
16 januari 2023

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Schoutenlaan 53 Pijnacker

Zeer fijn contact. Eerlijke, duideljke en vlotte communicatie. Er worden geen onredelijke verwachtingen geschept, waardoor het resultaat zeer positief uitpakte. We hebben hierdoor een zorgeloze verkoop van ons huis ervaren.

Schoutenlaan 53 Pijnacker
18 januari 2023

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Theodora Versteeghstraat 7 Pijnacker

Hele goede makelaar echt een aanrader. Regelt werkelijk alles je hoeft maar te vragen en ze gaan het regelen voor je.

Theodora Versteeghstraat 7 Pijnacker
03 januari 2023

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Bergse Maas 6 Pijnacker

Is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de (lokale) woonmarkt. Zeer prettig en persoonlijk contact met goede aanbevelingen.

Bergse Maas 6 Pijnacker
15 december 2022

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Judith Leysterlaan 30 Pijnacker

Wij hadden veel goede verhalen gehoord over de dames van De Laen en die zijn bevestigd door onze ervaringen. Vanaf het eerste contactmoment tot de verkoop van onze woning was de begeleiding, service en deskundigheid uitstekend te noemen. Ons huis is vlot verkocht. Wij raden deze makelaar dan ook van harte aan.

Judith Leysterlaan 30 Pijnacker
12 december 2022

9.0

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Contact

Mogen wij jouw huis taxeren?

Liever eerst persoonlijk contact? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

    Stuur een bericht

    Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

    Je nieuwe huis vinden we samen

    Neem vrijblijvend contact met ons op

    De Laen