Taxatie

Je huis taxeren

Waarom heb jij een taxatie nodig?

Je kunt een waardebepaling nodig hebben voor de aankoop van een nieuwe woning, het oversluiten van de hypotheek, bij een overlijden of bij een scheiding. Onze 2 taxateurs stellen een betrouwbaar rapport op conform alle regels.

Ik wil een taxatie
De Laen

Taxatie

Taxatie

NWWI gevalideerd taxatierapport

De meeste taxaties moeten gevalideerd zijn om door een bank of verzekeraar gebruikt te kunnen worden.

Wij taxeren via het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Onze taxateurs zijn daarnaast ingeschreven bij stichting Vastgoedcert en het NRVT en voldoen aan alle eisen.

De Laen

Zo gaan wij te werk

Je huis taxeren in 4 stappen

De Laen

Stap 01

Foto’s maken

Voor de taxatie zijn wij verplicht de woning van binnen en van buiten te inspecteren. In het rapport worden van diverse onderdelen uit de woning foto’s toegevoegd.

De Laen

Stap 02

Inmeten woonoppervlakte

We zullen de woning van boven naar beneden opmeten met onze digitale afstandmeter, om hiermee het juiste woonoppervlak te bepalen.

De Laen

Stap 03

Bouwkundige inspectie

Om te bepalen in welke conditie jouw woning zich bevindt, checken wij de woning van dak tot kruipruimte.

De Laen

Stap 04

Uitwerking van het rapport

Op kantoor werken wij het taxatierapport uit, inclusief het analyseren van alle data en modelmatige berekeningen. Nadat het rapport gereed is, wordt deze door het NWWI gecontroleerd en gevalideerd. Daarna kan het rapport naar de klant.

Ons team

Maak kennis met onze taxateurs

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur / kantoordirecteur

De Laen

Valérie Overwater

K-RMT / Kandidaat Register Makelaar Taxateur

De Laen

Natasja Goedegebuur

K-RMT / Kandidaat Register Makelaar Taxateur

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / founder

De Laen

Constantijn Haslinger

Eigenaar / directeur

De Laen

Nadine Duurkoop

Register Makelaar & Register Taxateur / kantoordirecteur

Na mijn studie Communicatie ben ik als pas afgestudeerde aan de slag gegaan bij De Laen. Met een gezonde dosis ambitie ben ik intern bij de NVM de opleiding tot makelaar gaan volgen. Inmiddels werk ik al 15 jaar met heel veel plezier met alleen maar leuke mensen en ben ik op dit moment kantoordirecteur van dit mooie bedrijf.

Ik ben opgegroeid in Pijnacker en ken het dorp van haver tot gort. Ook heb ik Pijnacker de afgelopen jaren een stuk groter zien worden met diverse nieuwbouwwoningen die erbij zijn gekomen. Dit zorgt voor nieuw elan in ‘ons’ dorp.

Met mijn man, dochter en hond ben ik in mijn vrije tijd lekker in de buitenlucht te vinden voor een goede wandeling of een stukje fietsen. Daarnaast ben ik een levensgenieter en kan ik een heerlijke maaltijd of een lekker drankje heel erg waarderen.

De Laen

Valérie Overwater

K-RMT / Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Volg Valérie Overwater

In 2018 heb ik de stap gewaagd en ben ik begonnen in de makelaardij. Kort daarna heb ik mijn papieren mogen halen voor Kandidaat Makelaar en heb ik veel werkervaring opgedaan in de omgeving van Amstelveen en de Haarlemmermeer. Met het motto 'je bent nooit uitgeleerd' en mijn nieuwsgierigheid naar alles wat dit mooie vak nog te bieden heeft, wil ik van alles het fijne weten. Daarom ben ik nu bezig met het Meester-Gezeltraject van het NRVT om ook straks mijzelf Register Taxateur te mogen noemen. Daarnaast ligt de nieuwe uitdaging in het ontdekken wat de omgeving van Pijnacker voor moois te bieden heeft. Vanwege de liefde ben ik van Amstelveen naar deze omgeving verhuisd. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door als echt Bourgondiër met een goed gezelschap, goed eten en veel gezelligheid.

 
De Laen

Natasja Goedegebuur

K-RMT / Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Na jaren in Rotterdam te hebben gewerkt, mag ik sinds kort doen wat ik het leukste vind: nieuwbouw verkopen. En dat ook nog eens in mijn eigen woonplaats bij het allerleukste makelaarskantoor!

Betrouwbaar, gedreven, nieuwsgierig, onderzoekend, geduldig zijn wel een paar eigenschappen die op mij van toepassing zijn. De schakel tussen koper en verkoper, maakt het, naast het administratieve gedeelte binnen kantoor wat ook aan mij is toebedeeld, zo afwisselend. Dat is het mooie aan dit vak, want ondanks dat er stenen worden verkocht, heb je altijd met mensen te maken en mensen zijn nooit hetzelfde.

Thuis ben ik moeder van 2 kinderen, die ook voor de nodige afwisseling zorgen en waarmee ik graag samen met mijn man op pad ga. Niet alleen binnen Nederland, maar ook graag naar de andere kant van de wereld. Op ontdekking!

De Laen

Aëlissa Daane

Binnendienst

Dienstverlening zit mij in de genen. Na veel jaren in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap durven maken naar de makelaardij. Een compleet andere wereld met één duidelijke overeenkomst: de klant is koning. Ik sta iedereen altijd te woord met een grote glimlach.

Ik ben een geboren Delftse, maar woon alweer heel wat jaren samen met mijn man en twee kinderen in Pijnacker. Naast mijn werk ben ik druk met mijn kinderen en maak je mij echt blij met een lekkere maaltijd. Eten is namelijk mijn grootste hobby!

De Laen

Rosa van Winden

Binnendienst

Vastgoed is echt een deel van mijn persoonlijkheid. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de verhuur- en het beheer van vastgoed, heb ik per mei 2023 de overstap gewaagd naar de verkoop. Een hele andere tak van sport binnen het vastgoed waar voor mij weer heel veel uitdaging in ligt.

Van oorsprong ben ik een Delftse, maar jaren geleden ben ik voor de liefde naar Pijnacker verhuisd. Met mijn man en kinderen woon ik hier heerlijk en nu kan ik ook nog in dit fijne dorp werken. Naast mijn werk ben ik lekker veel aan het sporten en heb je een vraag over gezonde voeding, dan ben je bij mij ook aan het goede adres!

De Laen

Anneke Haak

Register Makelaar & Register Taxateur / founder

Ik sta aan de wieg van dit mooie kantoor. Met name de creativiteit als ondernemer, de veelzijdigheid van mijn beroep en de dienstverlening gericht op het actief begeleiden van aankopen, verkopen en taxeren is mij altijd enorm bevallen. Never a dull moment bij De Laen! Per 2024 is er een nieuwe fase aangebroken waarbij ik in vol vertrouwen de aandelen heb overgedragen aan Constantijn Haslinger.

Voor de liefde ben ik in de vorige eeuw, haha, verhuisd naar de Randstad en woon ik samen met manlief alweer vele jaren in het mooie Pijnacker. Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar bij de NVM en inmiddels heb ik mijn werkzaamheden verbreed door ook binnen het bestuur NVM vakgroep Wonen actief mijn steentje bij te dragen.

Mijn hobby’s? Lekker koken, (uit) eten, yoga en mooie schoenen verzamelen. Ook ben ik een veel geziene gast op het eiland Texel.

De Laen

Constantijn Haslinger

Eigenaar / directeur

Volg Constantijn

Constantijn Haslinger is de gedreven eigenaar van De Laen Makelaardij, waar hij zich onderscheidt door zijn expertise in projectontwikkeling. Hij is vaak al in een vroeg stadium betrokken, waardoor hij significante meerwaarde creëert. Met een uitgebreide verzameling data op zowel lokaal als regionaal niveau weet Constantijn deze informatie effectief in te zetten om de beste resultaten te bereiken. Naast zijn focus op projectontwikkeling, is hij ook actief in het lokale commerciële onroerend goed en neemt hij de leiding in complexere zaken zoals de verkoop van gemeentelijke monumenten, renovatieprojecten en bouwkavels.

Constantijn combineert een vooruitziende blik met waardevolle ervaringen uit het verleden en diepgaande kennis van de huidige markt. Hij staat bekend om zijn deskundigheid en zijn toewijding aan zijn opdrachtgevers, waarbij duidelijkheid, eerlijkheid en creativiteit de pijlers vormen van zijn professionele aanpak.

De Laen

De cijfers

"Meten is weten"

De Laen
De Laen

9.3

Verkoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

9.3

Aankoop

Beoordeeld door 105 klanten in de afgelopen 2 jaar.

Verkochte woningen

2207

Verkochte woningen

Taxaties

2110

Taxaties

Aangekochte woningen

506

Aangekochte woningen

Ontvangen bonbons

1427

Ontvangen bonbons

Referenties

De klant is koning

"Na een lange periode van bezichtigingen lukt het niet om tot een verkoop te komen met een andere makelaar. Via hem is er contact gekomen met Van der Laen makelaardij. Met een frisse wind en de nodige energie is de woning naar tevredenheid verkocht, dus petje ... Lees meer"

Verkoper Barkwerf 13

22 april 2024

9.3

"Prettig informeel contact! Werden goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Dank jullie wel hiervoor! ... Lees meer"

Verkoper Dukaatstraat 33

18 april 2024

9.5

" Het contact met De Laen was super, deskundig, professioneel, accuraat, netjes, duidelijk en alles wat we besproken hadden werd altijd even bevestigd op mail, kortom, een hele fijne makelaar!... Lees meer"

Verkoper Delftsestraatweg 107

09 april 2024

10

"De contacten verliepen prima, er werd snel gereageerd op vragen en het verkoopproces was helder. Wel moet je als verkoper zelf heel veel digitaal aanleveren aan documenten en vragenlijsten invullen, maar dat zal bij anderen waarschijnlijk niet anders zijn. Ove... Lees meer"

Verkoper Oostlaan 166

21 februari 2024

8.8

"De makelaar gaf goed advies en duidelijke voorlichting. Door de goede communicatie liep alles op rolletjes. Het huis was snel verkocht! ... Lees meer"

Verkoper Graspieperlaan 3

02 januari 2024

10

Bekijk alle referenties

Review

Door bewoner Barkwerf 13 Zoetermeer

Na een lange periode van bezichtigingen lukt het niet om tot een verkoop te komen met een andere makelaar. Via hem is er contact gekomen met Van der Laen makelaardij. Met een frisse wind en de nodige energie is de woning naar tevredenheid verkocht, dus petje af voor deze dames.

Barkwerf 13 Zoetermeer
22 april 2024

9.3

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 9

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Dukaatstraat 33 Delfgauw

Prettig informeel contact! Werden goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Dank jullie wel hiervoor!

Dukaatstraat 33 Delfgauw
18 april 2024

9.5

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Delftsestraatweg 107 Delfgauw

Het contact met De Laen was super, deskundig, professioneel, accuraat, netjes, duidelijk en alles wat we besproken hadden werd altijd even bevestigd op mail, kortom, een hele fijne makelaar!

Delftsestraatweg 107 Delfgauw
09 april 2024

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Review

Door bewoner Oostlaan 166 Pijnacker

De contacten verliepen prima, er werd snel gereageerd op vragen en het verkoopproces was helder. Wel moet je als verkoper zelf heel veel digitaal aanleveren aan documenten en vragenlijsten invullen, maar dat zal bij anderen waarschijnlijk niet anders zijn. Overall prima ervaring met dit kantoor.

Oostlaan 166 Pijnacker
21 februari 2024

8.8

Beoordeling

Deskundigheid 9

Prijs / kwaliteit 8

Lokale marktkennis 9

Service en begeleiding 9

Review

Door bewoner Graspieperlaan 3 Den Haag

De makelaar gaf goed advies en duidelijke voorlichting. Door de goede communicatie liep alles op rolletjes. Het huis was snel verkocht!

Graspieperlaan 3 Den Haag
02 januari 2024

10

Beoordeling

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Contact

Mogen wij jouw huis taxeren?

Liever eerst persoonlijk contact? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

    Stuur een bericht

    Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid

    Je nieuwe huis vinden we samen

    Neem vrijblijvend contact met ons op

    De Laen