Onze wijken

Centrum

In het centrum van Nootdorp is er een mooie balans van verschillende bouwperiodes. Van het hele oude lint in de Dorpsstraat tot de nieuwere bouw van o.a. de Parade en de Markt.

Ook vind je in het centrum een grote variatie aan soorten woningen; van vrijstaand tot appartementen voor zowel ouderen als jongeren. Wat Nootdorp ook heel aantrekkelijk maakt om te wonen is de ligging ten opzichte van de A12. Je zit zo op de snelweg richting Den Haag. Bovendien is de wijk dichtbij station Ypenburg, waar je gemakkelijke de trein, tram of metro pakt. Liever met de fiets? Met 25 minuutjes ben je op het Binnenhof.

Bekijk ons aanbod
De Laen

Nootdorp – Centrum

Nootdorp – Centrum

Over de wijk

Centraal en dorps

Ondanks dat ook Nootdorp de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid door alle nieuwbouw, voel je nog steeds het dorpse karakter.

Winkelcentrum de Parade en de Dorpsstraat liggen centraal in Nootdorp. Ideaal om boodschappen te doen, een kopje koffie te drinken of heerlijk uiteten te gaan. Stap bij de Parade op de tram en je stapt uit in Scheveningen voor een heerlijke strandwandeling.

De Laen
De Laen
De Laen
De Laen
De Laen

De voordelen

Waarom wil je er wonen?

Dorpse mentaliteit gecombineerd met stadse gemakken.

Tijdens de Nootdorpse kermisweek strijdt men nog steeds voor de Zilveren Zweep, omdat op de plek waar de parade nu staat vroeger de Nootdorpse Drafbaan was. Een mooi stukje geschiedenis waar jaarlijks met een mooie traditie bij wordt stilgestaan.

 

  • Dorps wonen
  • Alle winkels binnen handbereik
  • OV brengt je snel naar bijv. Den Haag, Rotterdam of Utrecht

Je nieuwe huis vinden we samen

Neem vrijblijvend contact met ons op

De Laen