Onze wijken

Keijzershof

Een jonge nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Pijnacker.

In 2009 hebben de eerste bewoners hun intrek genomen en sindsdien is er ontzettend veel veranderd. Zo is er inmiddels een gezellig, kleinschalig winkelcentrum gerealiseerd waar je met de supermarkt, drogist, bloemenzaak en bakker veel essentiële boodschappen kunt doen. En ook een groot voordeel: de wijk heeft haar ‘eigen’ metro halte Pijnacker Zuid.

Bekijk ons aanbod
De Laen

Pijnacker – Keijzershof

Pijnacker – Keijzershof

Over de wijk

Modern en centraal

Deze wijk is voor een groot deel omsloten door de N470. Vanuit de wijk zit je dus zo met de auto op de weg naar bijv. Delft, Zoetermeer of Rotterdam.

Alle woningen die sinds 2009 zijn gebouwd hebben minimaal een energielabel B, waardoor je sowieso al ‘duurzaam’ woont in deze wijk. De wijk is opgedeeld in diverse buurten zoals Boszoom en het nog in aanbouw zijnde Park van Buijsen aan de plas.

Verder heeft kinder- en peuteropvang SkippyPePijn een vestiging in de wijk en zijn er aan de Zilverreigerdreef 3 basisscholen gehuisvest: de Vlinderboom, de Keizerskroon en speciale basisschool Prinsenhof.

De Laen
De Laen
De Laen
De Laen

De voordelen

Waarom wil je er wonen?

Een jonge wijk waar je alles bij de hand hebt.

De winkels voor de dagelijkse boodschappen, de scholen voor de kinderen, de metro om lekker snel in de stad te staan. Ze zeggen wel eens: “gemak dient de mens”. Nou, dat geldt in deze wijk meer dan ooit. Alles heb je bij de hand om relaxt te wonen.

  • Alle woningen minimaal energielabel A
  • Winkelcentrum in de wijk
  • Basisscholen op loopafstand
  • Metro op loopafstand

Je nieuwe huis vinden we samen

Neem vrijblijvend contact met ons op

De Laen