De Laen
Alle woningen verkocht!

Pijnacker

KIEM villa’s fase 2B

  • Prijs

    € 695.000,- tot € 899.000,- V.O.N.

  • Bouwjaar

    2024/2025

  • Woonoppervlakte

    154 - 167 m²

In het noordelijkste deel van woonwijk De Scheg verrijzen 20 geschakelde- en vrijstaande villa's.

De villa's zijn gelegen aan de zijde van het bestaande Molenpad. De laantjes waaraan de villa's zijn gelegen krijgen een groene en auto-luwe inrichting. De architectuur van de villa's sluit aan bij de woningen in het overige deel van de nieuwe wijk en kenmerkt zich door toepassing van natuurlijke materialen. De villa's hebben een modern-boerse architectuurstijl. Dat houdt in dat er moderne elementen en boerse elementen in de woningen toegepast worden. Denk bij moderne elementen bijvoorbeeld aan grote stalen kozijnen, verbijzonderingen in metselwerk, verticale accenten in de gevels, grote ramen en houtwerk op gevels. En bij boerse elementen aan raamluiken, ‘barn’ deuren, gootklossen, roedeverdelingen in ramen en bijzondere kapvormen die iets weg hebben van de boerse schuur.

Het contrast tussen het landschap en de architectuur zal de natuurlijke beleving optimaliseren. Het kleurgebruik van de materialen die worden toegepast in de woningen is in (lokale) aardetinten die refereren naar het landschap. Op sommige plekken zijn de materialen iets donkerder, daarmee worden bepaalde architectonische elementen extra benadrukt.

Alle villa's in KIEM worden voorzien van een individuele woninginstallatie. Deze installatie komt bij aankoop van de woning volledig in eigendom van de woningeigenaar. De woningen voldoen aan de laatste bouweisen uit Het Bouwbesluit en zijn dus gasloos en zeer energiezuinig.

Heb je vragen? Of wil je even binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op

De Laen