Terug naar overzicht

Koop nu een eengezinswoning in Kiem en krijg een pakket zonnepanelen cadeau!

De Laen

Een pakket zonnepanelen cadeau

Een gloednieuwe ENERGIENEUTRALE woning in een duurzame groene woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik, wil jij dat ook? Koop dan nu een eengezinswoning in KIEM en ontvang een pakket zonnepanelen cadeau!

De eengezinswoningen in KIEM voldoen aan het duurzaamheidslabel BENG, ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’. Dit houdt in dat de woning in basis al zeer energiezuinig is door onder andere het gebruik van slimme warmtetechnieken, het vasthouden van warmte in de woning door uitstekende isolatie en een gebalanceerd ventilatiesysteem die het klimaat en daarmee het comfort in de woning zeer prettig houdt.

Voor het laten functioneren van de woninginstallatie is gebruik van elektriciteit nodig. In de basis worden de woningen niet voorzien van een bron waarmee elektriciteit opgewekt wordt. Dat wil zeggen dat de woningen bijvoorbeeld niet voorzien worden van zonnepanelen. Met alle veranderingen in de huidige energiemarkt vinden wij dat dit anders moet. Daarom doen wij alle kopers van een eengezinswoning in KIEM een pakket zonnepanelen cadeau!

De panelen wekken voldoende elektriciteit op om de gebouw gebonden installaties te laten functioneren. Denk bij elektriciteit die gebruikt wordt voor gebouw gebonden installaties aan verbruik voor de verwarming, tapwater, koeling en ventilatie. We gaan hierbij uit van een gemiddeld verbruik op jaarbasis, want het gebouw gebonden energieverbruik is niet alleen afhankelijk van het gedrag van de bewoners, maar ook van het weer.

Voor dit aandeel benodigde elektriciteit ben je dus niet meer afhankelijk van energielevering van een externe energieleverancier. Door de toevoeging van voldoende zonnepanelen voldoen de woningen aan het duurzaamheidslabel ENG ‘EnergieNeutraal Gebouw’.

Wat overblijft is het gebruikers gebonden energieverbruik. Dit betreft alle elektriciteit die benodigd is voor huishoudelijke activiteiten. Denk hierbij onder andere aan stofzuigen, het laten draaien van de wasmachine en het laten branden van de verlichting. Het verbruik voor huishoudelijke activiteiten wordt op jaarbasis gemiddeld geschat op circa 2.700kWh. Voor dit deel aan elektriciteit is wel energielevering vanuit een externe energieleverancier nodig.

Door plaatsing van het gratis pakket zonnepanelen ten behoeve van de gebouw gebonden installaties wordt jouw energierekening dus aanzienlijk verlaagd. Zo houd je geld over voor leuke dingen.

Wij zijn klaar voor de toekomst, jij ook? Ga naar de website www.KIEMwonen.nl en bekijk het actuele aanbod.