Terug naar overzicht

Kiem verkoopfase 1 in volle gang!

De Laen

 

De vakantie zit er voor de meesten weer op en zo langzamerhand beginnen we ons 'normale' ritme weer te vinden. Wij hopen dat je heerlijk hebt kunnen genieten van het zomerse weer in de afgelopen weken.
Misschien heb je ervaren dat je huidige woning behoorlijk warm kan worden op deze zomerse dagen of heb je nieuwe woonwensen gekregen, maar je kunt deze niet verwezenlijken in je huidige woning. Dan hebben wij goed nieuws! De verkoop van de eerste fase van KIEM is in volle gang, inmiddels zijn bijna alle 22 appartementen verkocht en worden de eerste koopovereenkomsten voor de eengezinswoningen opgesteld. Maar er zijn nog woningen beschikbaar!
Om je te helpen de juiste keuze te maken, hebben wij al het moois dat KIEM te bieden heeft nog even voor je op een rij gezet.
  • Klaar voor de toekomst! De woningen zijn zeer duurzaam. Uiteraard gasloos, maar ook voorzien van een eigen woning installatie. De kosten voor deze installatie zijn inbegrepen in de v.o.n. en komen in volledig eigendom van de woning eigenaar. Geen ingewikkelde huurconstructies of collectieve installaties dus.
  • Creëer aangename temperaturen binnenshuis! De woningen zijn voorzien van een koelsysteem. Stijgen buiten de temperaturen fors, dan houd je het binnen heerlijk aangenaam koel. Met de opwarming van de aarde is dit zeker een systeem dat je in de woning wil hebben.
  • Veel woonoppervlakte! De woningen zijn zeer ruim voor het type woning, maar liefst 133 tot 158m2 woonoppervlakte.
  • Rijke architectuur! De woningen zijn rijk gedetailleerd met vele architectonische elementen en worden voorzien van karakteristiek metselwerk. Hierdoor krijgt iedere woning individueel een erg mooie uitstraling, maar ook de wijk in zijn geheel wordt onder andere daardoor een feestje om doorheen te wandelen.
  • Klimaatbewust wonen! KIEM is groen. Groene straten, groene daken, groene gevels. Regenwater wordt zichtbaar gebufferd in de wijk en vogels maken hun nest in een van de vele bomen in de wijk of de nestkasten in de gevels.
  • Op de fiets naar alle voorzieningen! KIEM is gelegen op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Pijnacker. Hier vind je vele winkels, maar ook het metrostation Pijnacker-centrum. Je bent zó op weg.
  • Je loopt zo de natuur in! Op zoek naar ontspanning in de natuur? Iets ten noorden van KIEM is het prachtige Balijbos gelegen, hier vind je heerlijke paden om te wandelen, fietsen of hardlopen. Op de nabij gelegen Dobbeplas kun je heerlijk varen of suppen.
  • Sportverenigingen om de hoek! De sportieveling kan zijn hart ophalen bij één van de sportclubs die gelegen zijn op slechts 5 minuten fietsen van KIEM. Met de sportclub om de hoek, heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten. Tenzij..
  • Achtertuin EN veranda! Je geniet heerlijk van de ondergaande zon op je veranda voor je woning in KIEM.
Laat deze kans niet voorbij gaan en maak jouw woondromen waar. Wij vertellen je graag in detail alles over de nog beschikbare woningen. Klik hier voor de site van Kiemwonen