Terug naar overzicht

De 2e champagne kruk is uitgereikt!

Naar aanleiding van onze oproep om je leukste herinnering aan De Laen te delen, hebben wij inmiddels al de 2e winnaar blij kunnen maken met haar prijs.

De Laen

Marloes heeft haar mooie champagne kruk in ontvangst mogen nemen.  Onderstaand kun je Marloes haar inzending lezen.

Mijn huis heb ik met hulp van Anneke aangekocht in 2016, mijn vleugels uitgeslagen uit het ouderlijk huis vandaan. Wat heb ik ontzettend veel geluk gehad vlak voordat de huizenmarkt op zijn kop kwam te staan, mijn paleisje te kopen voor een mooie prijs en maar net haalbaar. Inmiddels verbouwd en nog mooier gemaakt dan hij al was en hij is nu meer dan het dubbele waard dan ik heb betaald. 
Niet dat ik hier weg wil, maar fijn dat het zo gelopen is. Mijn postcodeletters zijn AH, (Anneke Haak) als mooie kers op deze taart. Het heeft zo moeten zijn! Bedankt Anneke en collega's van De Laen!