Terug naar overzicht

De 1e champagne kruk is uitgereikt!

Naar aanleiding van onze oproep om je leukste herinnering aan De Laen te delen, hebben wij inmiddels al de 1e winnaar blij kunnen maken met haar prijs.

De Laen

Sharon heeft haar mooie champagne kruk in ontvangst mogen nemen.  Onderstaand kun je Sharon haar inzending lezen.

Mijn leukste herinnering aan de Laen makelaardij.. Daar heb ik is goed over nagedacht. In plaats van een specifiek moment te kiezen maar gewoon mijn ervaring van vijf jaar geleden tot op heden op een rijtje.

Vijf jaar geleden, mijn eerste echte grote mensen baan met een grote mensensalaris, daar hoorde een eigen woning bij. Van een huurwoning naar een eerste koopwoning. Dat viel nog niet mee. Veel makelaars in het dorp dachten dat dit kleine meisje vast geen woning aan kon kopen in haar eentje. Met lood in de schoenen ben ik jullie kantoor binnen gestapt. Ik werd welkom geheten door Ellen, direct een ontzettend vriendelijke contact. Zij zocht een aantal leuke woningen voor mij uit en we gingen een middagje op stap. Van woning naar woning. En dat waren er nogal wat, een heel paars ingerichte maisonnette (dit paarse huis blijft mij voor altijd bij, nog nooit zoveel paars bij elkaar gezien!), diverse appartementen van begane grond tot tong op je enkels beklimmingen. Uiteindelijk heb ik in maart 2016 mijn huidige appartement aangekocht. Bedankt voor deze zoektocht Ellen!

Vorig jaar bedacht ik dat ik toch wel iets groter wilde gaan wonen. Ik wilde daarom weten wat mijn appartement waard zou zijn. Ik wist bij wie ik moest zijn, Ellen. Zo gezegd zo gedaan. Ellen kwam op bezoek, met een handdoekje en mijn, destijds 2, katten op schoot bespraken wij de waarde van mijn appartement. Ik zag een leuke woning in Berkel en gelukkig kon Ellen met mij mee. Haast was geboden. Op de parkeerplaats bij aankomst de aankoopopdracht getekend, gelukkig doet Ellen haar auto het prima als kantoor op wielen. Wij zijn de woning doorgegaan. Wat een leuk huis! Dit huis moest het worden. Wij weer naar buiten. En dan merk je toch dat die dienstverlening van De Laen ver gaat…

Eenmaal buiten zagen wij een rolstoel naast een auto staan, een oudere meneer in paniek beende heen en weer. In de auto, ergens half op de grond en in een onmogelijke positie, zat een oudere dame. Het idee van deze mensen was dat mevrouw via een plankje van de autostoel zo de rolstoel in zou hopsen. Dat was dus helemaal mislukt. Wegens zeer vervelende omstandigheden waren mevrouw haar benen verlamd en zat ze dus helemaal klem. Tja, wat doe je dan.. Nou dan gooi je je keurige jasje en je aankoopopdracht op de grond en blijf je net zo lang wrikken tot mevrouw in de rolstoel zit. Met het zweet op de rug besloten wij een bod uit te gaan brengen, de buren hadden we inmiddels goed leren kennen ;) Geen vuiltje aan de lucht dus. Behalve dan dat de aankoop niet doorging. Kleinigheidje blijf je houden.

Ellen bleek het tot haar missie te hebben gemaakt mij in een nieuwe woning te krijgen en mijn appartement te verkopen. Zo’n powervrouw, daar heb je echt iets aan! Die woning waar ik met mijn voeten aan de vloeren bleef plakken, niet doen dus. Die woning waar de trap van de muur bewoog als je erop liep, ook maar niet doen. Altijd eerlijk en duidelijk. Uiteindelijk is het gelukt een waanzinnig leuk huis aan te kopen in Maassluis. Wat ik al zei, die dienstverlening gaat ver ook buiten de regio weet Ellen wel iemand te vinden en de benodigde informatie op te halen. Letterlijk grenzeloze dienstverlening dus!

Nu het appartement nog verkopen. Het is inmiddels het magische duo Nadine en Ellen geworden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit magische duo een magische verkoop tot stand laat komen. Nadine haar motto bij de verkoop leerde ik inmiddels kennen. Nadine kwam even tips geven voor de foto’s en begon met: ‘Je appartement is al heel leuk en sfeervol, laten we een rondje maken’. Ik met pen en papier achter haar aan maar de magische woorden waren: ‘leger, leger, het moet leger, oja en daar, doe maar leger.’ Mijn papiertje bleef dus leeg want dit kon ik onthouden... Nou Nadine, hopelijk is het appartement snel helemaal leeg, en verkocht!

Dames, van harte gefeliciteerd met jullie 20 jarig jubileum! Ik hoop dat jullie het werk met evenveel plezier en passie zullen blijven uitvoeren! De makelaardij is gebaat bij zulke fijne, eerlijke en toegankelijke makelaars.