Emmastraat 131 Pijnacker

  • Bouwjaar 1956
  • Woonopp. 73 m²
  • Inhoud ca. 296 m³
  • Perceelopp. 153 m²
  • Voorgevel in 2018 opnieuw gevoegd en gereinigd
  • 2 Slaapkamers
  • Diepe achtertuin
  • Geheel v.v. dubbelglas

Vraagprijs:

€ 250.000,- k.k.

Downloaden

Dit is een gave kans! Wonen nabij het centrum in een woning die een paar jaar geleden geheel gerenoveerd is. De woning heeft modern sanitair, een vergrote badkamer, is geheel v.v. dubbelglas en heeft een heerlijk diepe tuin met veel mogelijkheden.

Hal: hal met toilet, meterkast, trapopgang en kelderkast. Het toilet is modern betegeld en v.v. een wandcloset, wasbakje en raampje.

Woonkamer: gezellige (doorzon) woonkamer met parketvloer. De woonkamer beschikt nog over de oorspronkelijke schouw, maar deze is niet meer functioneel. Aan de voorzijde tevens een open, vaste kast.

Keuken: de dichte keuken is in 2012 vernieuwd en v.v. een keukenblok met veel lades en kastjes voor opbergruimte. Met een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en losse koelvriescombinatie is de keuken compleet voorzien. Op de vloer liggen tegels. Vanuit de keuken toegang tot de tuin.

Tuin: een heerlijk diepe achtertuin met een ruim terras, gazon en een border. Achterin de tuin staat een houten berging en daar bevindt zich een poortdeur naar het achterom. De achtertuin is gelegen op het oosten, maar door de diepte heb je ’s zomers de hele dag de zon in de tuin.

Slaapkamers 1e etage: op deze etage 2 ruime slaapkamers. In de slaapkamers zijn afgelopen jaar de raamkozijnen nog vernieuwd en v.v. HR++ glas.

Badkamer & toilet: de badkamer is gerealiseerd in een voormalige slaapkamer. Daardoor is er nu ruimte voor een douche, een ligbad en een wastafel. In de voormalige badkamer is nu het toilet gerealiseerd en opstelling voor de wasmachine

2e etage: er is een vaste trap gerealiseerd naar de 2e etage. De stahoogte op deze etage is 2 meter. Deze etage is nu in gebruik als bergruimte, maar kan door plaatsing van een nokverhoging en/of dakkapel als (slaap)kamer gebruikt gaan worden. Op de zolder is nu de opstelling van de c.v.-ketel.

Bijzonderheden:
- Voorgevel in 2018 opnieuw gevoegd en gereinigd
- Geheel v.v. dubbelglas
- 2 slaapkamers
- Diepe achtertuin


Oplevering: in onderling overleg

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

 

terug naar overzicht >