Delflandstraat 18 Nootdorp

  • Bouwjaar 1960
  • Woonopp. 94 m²
  • Inhoud ca. 322 m³
  • Perceelopp. 131 m²
  • Gezinswoning nabij het winkelcentrum
  • Tuin met zuidwest ligging
  • 4 slaapkamers
  • Op een aantal punten te moderniseren

Vraagprijs:

€ 275.000,- k.k.

Downloaden

Het is heel fijn wonen in de oude kern van Nootdorp. Deze woning grenst aan de mooie Bartholomeuskerk en is op 10 minuten loopafstand van winkelcentrum. De woning is 59 jaar bewoond geweest door dezelfde eigenaren, maar nu mag iemand anders er zijn ‘thuis’ van gaan maken.

De woning telt 4 slaapkamers, een keurige badkamer en een achtertuin met grote schuur die op het zuidwesten is gesitueerd.

Hal: hal met meterkast (5 groepen / 2x ALS), trapopgang, kelderkast en toilet. Het toilet is gemoderniseerd en v.v. een inbouwcloset en wasbakje. Vanuit de hal doorloop naar de keuken.

Keuken: de keuken is enigszins gedateerd, hoewel een aantal inbouwapparatuur nog niet zo lang geleden zijn vernieuwd. De keuken is v.v. een keramische kookplaat (Siemens), afzuigkap, koelkast (Siemens) en oven (Samsung). De keuken is in het verleden uitgebouwd. Vanuit de keuken toegang tot de woonkamer, tuin en kelder welke is voorzien van stroom en een lichtpunt.

Woonkamer: deze doorzon woonkamer doet z’n naam eer aan. Een echt lichte woonkamer die gesierd wordt door een open haard. Op de vloer ligt parket.

Tuin: zeer zonnige achtertuin (Zuidwest) met vrij uitzicht op de tuin van de kerk. Aan de gevel is een overkapping met zonwering gemaakt met daaronder een terras. De tuin is aangelegd met bestrating en borders met beplanting. De schuur is in het verleden vergroot en is nu 12 m². De tuin is via een achterom eenvoudig te bereiken met de fiets.

Slaapkamers 1e etage: op deze etage 3 slaapkamers, waarvan 2 grote en 1 kleinere. De kleinste kamer biedt toegang tot het dakterras. Vaste kast op de overloop.

Badkamer: badkamer is keurig betegeld en v.v. een douche, inbouwtoilet, wastafel en handdoekenradiator.

Slaapkamer 2e etage: slaapkamer met dakkapel en wastafel. De stahoogte in deze kamer is 2,15 meter. Op deze etage ook lekker veel bergruimte onder het schuine dakvlak.

Aparte ruimte: extra ruimte voor wasmachine en CV met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Gezinswoning nabij het winkelcentrum
- Tuin met zuidwest ligging
- 4 slaapkamers
- Op een aantal punten te moderniseren

Oplevering: flexibel

 

terug naar overzicht >