Dreeslaan 31 Pijnacker

  • Bouwjaar 1968
  • Woonopp. 118 m²
  • Inhoud ca. 399 m³
  • Perceelopp. 121 m²
  • Sfeervolle 5 kamerwoning
  • L-vormige woonkamer
  • 4 slaapkamers
  • Keuken, badkamer en toilet vernieuwd

Vraagprijs:

€ 325.000,- k.k.

Downloaden

Bij deze woning geldt maar een ding: Zien is kopen!

Sinds 2011 heeft deze woning een complete renovatie ondergaan, waarbij werkelijk aan de kleinste details aandacht is besteed. Het resultaat is een strak afgewerkte, maar wel heel sfeervolle 5-kamer woning met een leuk aangelegde tuin met vrijstaande stenen berging met een verhoogde kap. Een bezichtiging zeker waard.

De woning is gesitueerd op een rustige locatie binnen Pijnacker Noord, op loopafstand van het Balijbos, scholen en de supermarkt.

Indeling begane grond:

Entree / hal met meter- en bergkast, en een luxe uitgevoerd toilet met wandcloset. Door de in de uitbouw gerealiseerde moderne keuken is er een royale L-vormige woonkamer ontstaan met openslaande deuren naar de tuin. Voor de liefhebber kan de houtkachel achterblijven. De keuken heeft een lichte hoogglans inrichting, greeploos, met een donker composiet blad en v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping:

Overloop met een aan voorzijde gesitueerde badkamer, luxe uitgevoerd met een ruime inloopdouche met rainshower, hardstenen wasbak en vloerverwarming, en een separaat luxe, zoals op de begane grond, uitgevoerd toilet (voorheen bergingskast). 2 Ruime slaapkamers en een kleine (achter)slaapkamer met extra deur naar het platte dak, hetgeen onderhoud een stukje makkelijker maakt.

2e Verdieping:

Overloop met goed afgewerkte bergingsruimte, extra Velux dakraam en een aparte, betegelde was-/stookruimte met dakkapel. De vierde slaapkamer heeft ook een dakkapel en is verder leuk afgewerkt met steigerhout.

Oplevering: geheel in overleg

Bijzonderheden:

- Keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd, plus een extra toilet op de 1e verdieping
- Alle binnendeuren en radiatoren zijn vernieuwd
- Nieuwe vloer-, wand- en plafondafwerking
- Nagenoeg alle kozijnen zijn vervangen
- Al het leidingwerk vernieuwd en weggewerkt
- De schuur is ca 1,5 jaar geleden voorzien van een verhoogde kap met pannen
- Asbest is verwijderd en de borstweringen zijn opgemetseld en v.v. isolatie

terug naar overzicht >