Oude Leedeweg 17 Pijnacker

  • Bouwjaar 1918
  • Woonopp. 200 m²
  • Inhoud ca. 650 m³
  • Perceelopp. 1481 m²
  • Wonen in het buiten gebied
  • 2000/2004 verbouwing/renovatie van de woning
  • Meerdere parkeerplaatsen op terrein
  • Bouwjaar garage/loods 2004

Vraagprijs:

€ 795.000,- k.k.

Downloaden

Anders dan anders. Heerlijk wonen in het buitengebied, genieten van een wandeling door het poldergebied of lekker bezig zijn in & om de woning. Veel verschillende toepassingen zijn denkbaar bijvoorbeeld werk of hobby, maar ook het verzorgen en/of houden van paarden aan huis. Het kan allemaal aan de Oude Leedeweg 17 met een grote garage/loods en maar liefst 5 paardenboxen, volop ruimte voor diverse mogelijkheden en meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Circa 20 jaar geleden zijn twee kleine arbeidershuisjes samengevoegd tot een groter geheel. Een ingrijpende verbouwing (nieuw dak, doorbreken ruimtes, plaatsen aanbouw, serre etc.) maakt dat er een royale woning is gerealiseerd. Naast de aanwezige woonruimte is ook de loods (17x13m) het vermelden waard!

Gelegen nabij het natuur-/recreatiegebied De Groenblauwe Slinger en op fietsafstand van Delft. Ook de winkels en basisscholen in Pijnacker zijn nu goed bereikbaar door de nieuwe fietstunnel. Via Randstadrail verbinding is binnen een kwartier Den Haag en Rotterdam bereikbaar. 

Indeling begane grond: entree via afgescheiden gedeelte van de loods, hal met toilet, schuifkasten wand en doorgang enerzijds naar de keuken en anderzijds naar de loods. Royale keuken in L-vorm opgesteld en naast diverse inbouwapparatuur voorzien van een natuurstenen werkblad. Vanuit de keuken toegang tot de lichte serre volledig voorzien van schuifdeuren, met mooi weer kunnen alle deuren opengeschoven worden. In de serre staat een gezellige houtkachel. Hal, keuken, badkamer en serre zijn v.v. vloerverwarming.

De woonkamer is royaal van afmeting met een fraai erkerraam, aan de voorzijde bevindt zich naast de studeerkamer nog de voormalige bedstee thans in gebruik als berging. Halfopen trap naar de slaapetage. Aan de achterzijde toegang tot de modern uitgevoerde badkamer met een royaal hoekligbad, separate douche, 2e toilet en dubbele wastafels.

1e verdieping: Overloop met kleine dakkapel aan voorzijde, royale hoofdslaapkamer met dakkapel achter, dakraam voor en veel bergruimte verwerkt in het schuine dakvlak, de twee slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van het huis waarvan 1 slaapkamer tevens met dakkapel, de 3e slaapkamer heeft een luik met vlizotrap naar bergvliering.

De loods heeft meerdere functies. Hier bevindt tevens de opstelling van de cv-ketel. Naast opslag en werkruimte is een gedeelte als garage in gebruik. Aan voorzijde uitgevoerd met een ca. 3m hoge en 5m brede overheaddeur. De loods is v.v. een zwevende betonvloer (draagkracht 2.000 kg/m²) voorbereid met 4 groepen t.b.v. vloerverwarming, thans is 1 groep in gebruik.

Bijzonderheden:
- 2000/2004 grote verbouwing/renovatie van de woning
- 2004 bouwjaar loods 
- meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein
- 5 paardenboxen

Oplevering in overleg.

Downloaden
terug naar overzicht >